Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ρώσοι βελτιώνουν συνεχώς τις θέσεις τους στο Kupyansk – Αποκρούστηκαν 8 επιθέσεις των Ουκρανών

Οι Ρώσοι βελτιώνουν συνεχώς τις θέσεις τους στο Kupyansk – Αποκρούστηκαν 8 επιθέσεις των Ουκρανών
Στην κατεύθυνση Kupyansk, οι μονάδες επίθεσης της ομάδας μάχης «Δύση» βελτίωσαν τη θέση τους κατά τη διάρκεια επιθετικών επιχειρήσεων
Ο ρωσικός στρατός βελτιώνει συνεχώς τις θέσεις του στην κατεύθυνση του Kupyansk με οκτώ επιθέσεις από τις ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις να αποκρούονται, όπως ανακοίνωσε η Μόσχα.
«Στην κατεύθυνση Kupyansk, οι μονάδες επίθεσης της ομάδας μάχης «Δύση» βελτίωσαν τη θέση τους κατά τη διάρκεια επιθετικών επιχειρήσεων.
Σε 24 ώρες, οκτώ επιθέσεις και αντεπιθέσεις από μονάδες της 95ης ταξιαρχίας του ουκρανικού στρατού, της 14ης και της 32ης μηχανοκίνητης απωθήθηκαν με επιτυχία στην περιοχή των οικισμών Novosyolovskoye στη Λαϊκή Δημοκρατία του Lugansk και Pershotravnevoye, Sinkovka, καθώς και στη Mankovka στο Kharkiv», ανέφερε.
Ο ουκρανικός στρατός έχασε έως και 70 στρατιώτες, δύο τεθωρακισμένα οχήματα μάχης, τρία μηχανοκίνητα οχήματα, καθώς και ένα αυτοκινούμενο οβιδοβόλο Gvozdika.
Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις απέκρουσαν τρεις επιθέσεις του ουκρανικού στρατού κοντά στη Sergeyevka στη Λαϊκή Δημοκρατία του Lugansk και στο δασαρχείο Serebryansky στην κατεύθυνση Krasny Liman, με έως και 90 εχθρικούς μαχητές να εξουδετερώνονται, όπως μετέδωσε το Tass.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης