Τελευταία Νέα
Διεθνή

Musk VS Zuckerberg: Μονομαχία σε «επική τοποθεσία» στην Ιταλία – Συζητήσεις με Meloni

Musk VS Zuckerberg: Μονομαχία σε «επική τοποθεσία» στην Ιταλία – Συζητήσεις με Meloni
Μίλησα με τη Μeloni, αποκάλυψε ο ιδιοκτήτης του «X» Εlon Musk, εξηγώντας ότι η μονομαχία του με τον θα γίνει στην Ιταλία, σε σκηνικό «αρχαίας Ρώμης»
Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Εlon Musk αποκάλυψε πως μίλησε και συμφώνησε μάλιστα με την Georgia Meloni, ώστε η «μονομαχία» με τον ιδρυτή του Facebook, Mark Zuckerberg, να πραγματοποιηθεί στην Ιταλία, σε «επική τοποθεσία», π.χ. Κολοσσαίο, που θα δείχνει «σεβασμό στο παρελθόν και στο παρόν» της χώρας.
Ο Musk είπε ακόμα πως τον αγώνα θα οργανώσουν τα ιδρύματα που κατέχουν αυτός και ο Zuckerberg, χωρίς την εμπλοκή του Ultimate Fighting Championship, θα υπάρχει Livestream στο Twitter και στο Facebook, ενώ όλο το σκηνικό θα θυμίζει... αρχαία Ρώμη.
Σύμφωνα με το Politico πάντως, το ιταλικό υπουργείο Πολιτισμού είπε πως το Κολοσσαίο δεν αποτελεί επιλογή για τη μονομαχία λόγω ανακαίνισης.
Θετική η ιταλική κυβέρνηση στη φιλοξενία της φιλανθρωπικής σύγκρουσης

Ο υπουργός Πολιτισμού της Ιταλίας επιβεβαίωσε ότι μίλησε με το «αφεντικό» της Tesla Elon Musk σχετικά με τη διοργάνωση μιας φιλανθρωπικής εκδήλωσης με «ρωμαϊκό θέμα», αφού ο επιχειρηματίας είχε δηλώσει νωρίτερα ότι η σχεδιαζόμενη «σύγκρουσή» του με τον ιδιοκτήτη του Facebook, τον Mark Zuckerberg, θα μπορούσε να φιλοξενηθεί στο Κολοσσαίο.
Ο Ιταλός υπουργός Gennaro Sanjuliano, ωστόσο, περιέπλεξε, αντί να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, αφού είπε ότι η εκδήλωση δεν πρόκειται να γίνει στη Ρώμη και δεν διευκρίνισε τι μορφή θα έχει ή το πότε θα διοργανωθεί.
Όπως είπε, μίλησε με τον Μusk και συζήτησαν τη διοργάνωση «ενός μεγάλου, φιλανθρωπικού γεγονότος που θα ξυπνά ιστορικές μνήμες» αλλά θα σέβεται τους χώρους πολιτιστικής κληρονομιάς.
«Δεν θα γίνει στη Ρώμη.
Το σημαντικότερο είναι ότι ένα μεγάλο ποσό, πολλά εκατομμύρια ευρώ, αναμένεται ότι θα δοθούν ως δωρεά σε δύο ιταλικά παιδιατρικά νοσοκομεία ώστε να ενισχυθούν οι εγκαταστάσεις τους και η επιστημονική έρευνα γύρω από την καταπολέμηση παιδικών ασθενειών.
Θα είναι επίσης μια ευκαιρία να προβάλουμε διεθνώς την ιστορία μας και την αρχαιολογική, καλλιτεχνική και πολιτιστική κληρονομιά μας», πρόσθεσε, χωρίς άλλες διευκρινίσεις.
Ο Musk και ο Zuckerberg «προκαλούν» ο ένας τον άλλον σε έναν αγώνα πολεμικών τεχνών, μέσα σε κλουβί, από τον περασμένο Ιούνιοι.
Ο Musk έριξε το γάντι στον Zuckerberg στις 20 Ιουνίου, λέγοντας ότι είναι «έτοιμος να παλέψει σε κλουβί» με τον αντίπαλό του.
Την επομένη, ο Zuckerberg, ο οποίος ξέρει ζιουζίτσου και έχει αναρτήσει φωτογραφίες από αγώνες που κέρδισε, του απάντησε ζητώντας του να του πει το «πού» θα συγκρουστούν.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης