Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σαρώνει η διαφθορά στην Ουκρανία και ο αρχιερέας της διαπλοκής Zelensky «ξηλώνει» τους επικεφαλής όλων των κέντρων στρατολόγησης

Σαρώνει η διαφθορά στην Ουκρανία και ο αρχιερέας της διαπλοκής Zelensky «ξηλώνει» τους επικεφαλής όλων των κέντρων στρατολόγησης
Ο Ζelensky δήλωσε ότι η αξιολόγηση των κέντρων στρατολόγησης της Ουκρανίας αποκάλυψε ενδείξεις κατάχρησης σε επαγγελματικό επίπεδο
Σχετικά Άρθρα
Ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelensky ανακοίνωσε ότι οι επικεφαλής όλων των περιφερειακών κέντρων στρατολόγησης στην Ουκρανία αποπέμπονται από τις θέσεις τους εν μέσω ανησυχιών για κρούσματα διαφθοράς.
Ο Ζelensky δήλωσε ότι η αξιολόγηση των κέντρων στρατολόγησης της Ουκρανίας αποκάλυψε ενδείξεις κατάχρησης σε επαγγελματικό επίπεδο, που αφορά από τον παράνομο πλουτισμό έως τη μετακίνηση ανδρών σε στρατεύσιμη ηλικία στην άλλη πλευρά των συνόρων ενώ βρίσκεται σε ισχύ σχετική απαγόρευση λόγω πολέμου.
«Αυτό το σύστημα θα πρέπει να το διαχειρίζονται άνθρωποι που γνωρίζουν ακριβώς τι είναι ο πόλεμος και για ποιο λόγο ο κυνισμός και ο χρηματισμός κατά τη διάρκεια του πολέμου είναι προδοσία», ανέφερε ο Zelensky σε ανακοίνωσή του στην εφαρμογή μηνυμάτων Telegram.
Το Κίεβο έχει θέσει βασική του προτεραιότητα την πάταξη της διαφθοράς ενώ βρίσκεται αντιμέτωπο με την εισβολή της Ρωσίας και επιδιώκει την ένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Ο Ουκρανός πρόεδρος ανέφερε ότι ο στρατηγός Valery Zaluzhny θα είναι υπεύθυνος για την εφαρμογή της απόφασης και ότι οι νέοι υποψήφιοι για τις θέσεις αυτές θα αξιολογηθούν πρώτα από την υπηρεσία εσωτερικής ασφάλειας της Ουκρανίας, την SBU.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης