Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αυξάνονται οι χώρες που διαπιστώνουν την παράνομη φύση των δυτικών κυρώσεων κατά της Ρωσίας

Αυξάνονται οι χώρες που διαπιστώνουν την παράνομη φύση των δυτικών κυρώσεων κατά της Ρωσίας
Οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας είναι παράνομες και πλέον το αντιλαμβάνονται ολοένα και περισσότερες χώρες 
Σχετικά Άρθρα
Αυξάνεται ο αριθμός των χωρών που αντιλαμβάνονται τη μη νομιμότητα των κυρώσεων που επιβλήθηκαν από τη Δύση κατά της Ρωσίας δήλωσε ο Ρώσος υφυπουργός Εξωτερικών Mikhail Galuzin κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στη Ντουσάνμπε του Τατζικιστάν.
«Καθώς περνά ο καιρός αυξάνονται οι χώρες και οι λαοί, που αντιλαμβάνονται την παράνομη φύση των λεγόμενων δυτικών κυρώσεων, την εντεινόμενη ζημιά τους, κυρίως για τις χώρες που τις εισήγαγαν και όσες συμμετέχουν σε αυτήν την παράνομη πρωτοβουλία της Δύσης», είπε.
Σημείωσε ότι η Ρωσία θα συνεχίσει να ενισχύει την εμπορική και οικονομική συνεργασία με τις χώρες της Κοινοπολιτείας Ανεξαρτήτων Κρατών, συμπεριλαμβανομένου του Τατζικιστάν.
«Το εμπόριο μεταξύ μας αυξάνεται.
Έχουμε συμμετάσχει σε μια πολύ εμπεριστατωμένη και εποικοδομητική συζήτηση για τις νέες ευκαιρίες της συνεργασίας μας, επομένως σκοπεύουμε να συνεχίσουμε αυτή τη διαδικασία και βλέπουμε ότι οι κοινές μας προσπάθειες για την ανάπτυξη διμερών οικονομικών και άλλοι δεσμών παράγουν μεγάλης κλίμακας ουσιαστικά θετικά αποτελέσματα παρά την όχι πάντα ευνοϊκή εξωτερική κατάσταση ή τις προσπάθειες κυρώσεων της Δύσης», τόνισε ο Ρώσος διπλωμάτης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης