Τελευταία Νέα
Διεθνή

Οι Ουκρανοί απειλούν: Ετοιμαστείτε - Η Μόσχα να περιμένει περισσότερες επιθέσεις – Δεν είναι ασφαλής

Οι Ουκρανοί απειλούν: Ετοιμαστείτε - Η Μόσχα να περιμένει περισσότερες επιθέσεις – Δεν είναι ασφαλής
Είναι αναποτελεσματικό το ρωσικό αντιαεροπορικό σύστημα αναφέρει ο εκπρόσωπος των ουκρανικών μυστικών υπηρεσιών
Σχετικά Άρθρα
Οι κάτοικοι της Μόσχας δεν είναι ασφαλείς, θα πρέπει να περιμένουν περισσότερες επιθέσεις υποστήριξε ο Andrei Yusov, ο εκπρόσωπος των ουκρανικών μυστικών υπηρεσιών, ο οποίος επισήμανε πως δεν είναι αποτελεσματικό το αντιαεροπορικό σύστημα της Ρωσίας.
Στο απόηχο της σημερινής επίθεσης ουκρανικού drone κατά της Μόσχας, το οποίο καταρρίφθηκε από τη ρωσική αεράμυνα, ο Yusov είπε ότι οι Μοσχοβίτες θα πρέπει να περιμένουν πολύ περισσότερες και πιο έντονες επιθέσεις στο μέλλον.
Λόγω της επίθεσης έκλεισε προσωρινά το αεροδρόμιο Vnukovo, κάτι που έχει συμβεί πολλές φορές και στο παρελθόν κατά τη διάρκεια των ουκρανικών επιθέσεων, οι οποίες έχουν πυκνώσει ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα.
«Δεδομένης της δυναμικής των τελευταίων μηνών, του αριθμού, της γεωγραφίας και της έντασης, είναι λογικό να υποθέσουμε ότι αυξάνονται οι επιθέσεις καθημερινά» υποστήριξε ο Yusov, επισημαίνοντας πως «η έννοια της ασφάλειας απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο από τους κατοίκους της Μόσχας».
Μάλιστα ο Yusov εξέφρασε την ελπίδα οι επιθέσεις αυτές θα ανοίξουν τα μάτια των κατοίκων και θα «σπάσουν» τη ρωσική προπαγάνδα.
«Όλος ο κόσμος συνεχίζει να βλέπει ότι το ρωσικό αντιαεροπορικό σύστημα και η χώρα – η οποία διεκδικεί ηγετικό ρόλο στην αγορά όπλων – είναι αναποτελεσματικό, ξεπερασμένο και δεν μπορεί να ανταποκριθεί επαρκώς στις σύγχρονες προκλήσεις», είπε ο Yusov.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης