Τελευταία Νέα
Διεθνή

WION (Ινδικό κανάλι): Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας βοήθησαν... απροσδόκητα τη Ρωσία

WION (Ινδικό κανάλι): Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας βοήθησαν... απροσδόκητα τη Ρωσία
«Η Ουκρανία ήλπιζε ότι θα μπορούσε να διαπεράσει τις ρωσικές θέσεις, αλλά η αντεπίθεση προχωρά αργά, καθώς οι δυνάμεις της συγκρούονται με βαριά οχυρωμένες ρωσικές αμυντικές γραμμές», σύμφωνα με το ινδικό κανάλι WION
Τα ουκρανικά στρατεύματα εγκαταλείπουν τις «αμερικανικές τακτικές» όταν προσπαθούν να οργανώσουν μια αντεπίθεση και μέρος του εξοπλισμού που προμήθευσε η Δύση έχει δείξει χαμηλή αποτελεσματικότητα, όλα αυτά βοηθούν την Ρωσίας, σύμφωνα με το ινδικό κανάλι WION.
Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκαταλείπουν την «αμερικανική τακτική», αφού, σύμφωνα με πηγές, αποδείχθηκε αναποτελεσματική.
«Η Ουκρανία ήλπιζε ότι θα μπορούσε να διαπεράσει τις ρωσικές θέσεις, αλλά η αντεπίθεση προχωρά αργά, καθώς οι δυνάμεις της συγκρούονται με βαριά οχυρωμένες ρωσικές αμυντικές γραμμές», δήλωσε η WION.
Επιπλέον, μέρος του δυτικού εξοπλισμού που παραδόθηκε αποδείχτηκε αναποτελεσματικό, καθώς δεν μπορούσε να διαπεράσει ρωσικικά ναρκοπέδια.
Και τώρα οι ουκρανικές μονάδες εγκαταλείπουν τα σχέδια να επιτεθούν σε ρωσικές θέσεις χρησιμοποιώντας εξελιγμένους δυτικούς ελιγμούς.
Οι δυτικοί σύμμαχοι ήθελαν η Ουκρανία να χρησιμοποιήσει πιο επιθετικές τακτικές.
Ως αποτέλεσμα, οι Ουκρανοί μαχητές, που είχαν μόνο λίγες εβδομάδες για να εκπαιδευτούν, επέστρεψαν σε «πιο γνωστές μεθόδους».
Όλα αυτά έχουν σταδιακά επιβραδύνει την πολυαναμενόμενη αντεπίθεση της Ουκρανίας και τώρα η κατάσταση εξελίσσεται υπέρ της Ρωσίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης