Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ουκρανική επίθεση με drone κατά της Μόσχας - Καταρρίφθηκε από τη ρωσική αεράμυνα - Έκλεισε προσωρινά το αεροδρόμιο Vnukovo

Ουκρανική επίθεση με drone κατά της Μόσχας - Καταρρίφθηκε από τη ρωσική αεράμυνα - Έκλεισε προσωρινά το αεροδρόμιο Vnukovo
Oι ουκρανικές δυνάμεις είχαν εξαπολύσει άλλες δύο επιθέσεις με drones κατά της Μόσχας την προηγούμενη εβδομάδα
Σχετικά Άρθρα
To διεθνές αεροδρόμιο Vnukovo της Μόσχας ανέστειλε τις πτήσεις του, επικαλούμενο απροσδιόριστους λόγους που δεν μπορεί να ελέγξει, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων TASS.
Παρόμοιες αναστολές των πτήσεων στο ίδιο αεροδρόμιο έγιναν και κατά την προηγούμενη εβδομάδα, όταν η ρωσική πρωτεύουσα δέχονταν επιθέσεις από drones.
Αργότερα ο δήμαρχος της πόλης Sergey Sobianin δήλωσε πως ένα εχθρικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος καταρρίφθηκε από την αεράμυνα καθώς πλησίαζε τη Μόσχα.
Ο Sobianin έγραψε στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Telegram ότι το μη επανδρωμένο αεροσκάφος πλησίασε τη Μόσχα γύρω στις 11 π.μ. (τοπική ώρα και Ελλάδος).
Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ανέφερε σε ξεχωριστή ανακοίνωση ότι το ουκρανικό μη επανδρωμένο αεροσκάφος καταρρίφθηκε πάνω από την περιοχή Podolsk της Μόσχας, νότια της πρωτεύουσας.
Υπενθυμίζεται ότι οι ουκρανικές δυνάμεις είχαν εξαπολύσει άλλες δύο επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη εναντίον της Μόσχας την περασμένη εβδομάδα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης