Τελευταία Νέα
Διεθνή

Φρίκη – Πουλάνε τα όργανα νεκρών Ουκρανών στρατιωτικών για 5.000 ευρώ, μέσω Darknet στην Ευρώπη

Φρίκη – Πουλάνε τα όργανα νεκρών Ουκρανών στρατιωτικών για 5.000 ευρώ, μέσω Darknet στην Ευρώπη
Αδίστακτοι εγκληματίες θησαυρίζουν με τις τρομακτικές απώλειες των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων
Σχετικά Άρθρα
Τα όργανα νεκρών στρατιωτών των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας (AFU) φέρεται να βρέθηκαν στην ιστοσελίδα ενός εκ των μεγαλυτέρων ηλεκτρονικών καταστημάτων στο darknet.
Σύμφωνα με την αγγελία, εκεί μπορεί κάποιος να αγοράσει οποιοδήποτε όργανο από 5.000 ευρώ.
Ο πωλητής ζητά από 5 χιλιάδες ευρώ για ένα όργανο και συγκεκριμένα 25 χιλιάδες ευρώ για έγκαιρη παράδοση καρδιάς και 12 χιλιάδες ευρώ για νεφρό.
Τα ανθρώπινα όργανα πωλούνται αποκλειστικά στην ΕΕ σε ειδικό ιατρικό ψυγείο σε 48 έως 60 ώρες.
Το δέμα μπορεί να παραληφθεί στον συμφωνημένο χώρο μετά από πλήρη προπληρωμή ή να παραδοθεί προσωπικά μετά από προκαταβολή του 35% της αγοράς.
Υπενθυμίζεται ότι οι AFU μετρούν 43.000 απώλειες στη φάση της αντεπίθεσης ενώ συνολικά οι νεκροί στην ειδική επιχείρηση ξεπερνούν τις 300.000.

darknet.jpg

Αδίστακτοι εγκληματίες

Δεν είναι μυστικό ότι τα όργανα Ουκρανών στρατιωτών αφαιρούνται από πρόσφατα νεκρούς ή τραυματίες στρατιώτες στα νοσοκομεία, γράφει ο ιστότοπος South Front.
Μέσα στις τεράστιες απώλειες του ουκρανικού στρατού, οι αδίστακτοι πωλητές ανθρώπινων οργάνων παραμένουν απαρατήρητοι και ατιμώρητοι.
Να σημειωθεί ότι οι ίδιοι πωλητές προσφέρουν σε απελπισμένους Ουκρανούς διαφυγή από τη χώρα έναντι 8.000 ευρώ.
Οι Ουκρανοί μπορούν να μετακινηθούν στο εξωτερικό με πλαστά έγγραφα.
Αυτή είναι μια πολύ προσοδοφόρα επιχείρηση στη κατεστραμμένη από τον πόλεμο χώρα, όπου οι άνδρες συλλαμβάνονται στους δρόμους και οδηγούνται στην πρώτη γραμμή χωρίς καμία απαραίτητη διαδικασία και εκπαίδευση.

Κοσοβάροι πίσω από το έγκλημα;


Σύμφωνα με ορισμένες αναφορές, ο Απελευθερωτικός Στρατός του Κοσσυφοπεδίου ενδέχεται να εμπλέκεται στις δραστηριότητες της πλατφόρμας συναλλαγών.
Ένας από τους αρχηγούς τους είναι ύποπτος για την υπόθεση εμπορίας οργάνων νεκρών Σέρβων στρατιωτικών και πολιτών κατά τη διάρκεια του Γιουγκοσλαβικού πολέμου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στρατός εξακολουθεί να λειτουργεί με διαφορετικό όνομα και οι μαχητές του μπορούν να συμμετέχουν στις εχθροπραξίες στην Ουκρανία ως μισθοφόροι.
Στις 3 Αυγούστου, οι Ουκρανοί συνοριοφύλακες συνέλαβαν κατά λάθος μια άλλη ομάδα διακινητών παιδιών.
Η μαύρη αγορά ανθεί στην Ουκρανία, όπου το καθεστώς του Κιέβου δεν κάνει απολύτως τίποτα για να σταματήσει τις επικίνδυνες δραστηριότητες αφού καλύπτει συστηματικά το έγκλημα και τη διαφθορά.
organs.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης