Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Αυξήθηκαν στις 227.000 οι αιτήσεις για νέο επίδομα ανεργίας

ΗΠΑ: Αυξήθηκαν στις 227.000 οι αιτήσεις για νέο επίδομα ανεργίας
Η αμερικανική αγορά εργασίας έχει δείξει μεγάλη ανθεκτικότητα απέναντι στον κύκλο νομισματικής αυστηροποίησης της Federal Reserve…
Αυξητικά κινήθηκε ο αριθμός των Αμερικανών που υπέβαλαν για πρώτη φορά αίτηση για επίδομα ανεργίας, παρά τις επιθετικές αυξήσεις των επιτοκίων από την Federal Reserve.
Ειδικότερα, οι αρχικές αιτήσεις επιδομάτων ανεργίας αυξήθηκαν κατά 6.000 στο εποχιακά προσαρμοσμένο μέγεθος των 227.000 για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 29 Ιουλίου, όπως ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Εργασίας των ΗΠΑ.
Τα στοιχεία επιβεβαίωσαν τις εκτιμήσεις των αναλυτών σε δημοσκόπηση του Reuters.
Η αμερικανική αγορά εργασίας έχει δείξει μεγάλη ανθεκτικότητα απέναντι στον κύκλο νομισματικής αυστηροποίησης της Federal Reserve.
Τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν σήμερα έδειξαν παράλληλα ότι ο αριθμός των ατόμων που συνέχισαν να λαμβάνουν επιδόματα μετά την αρχική εβδομάδα βοήθειας αυξήθηκε κατά 21.000 στα 1,7 εκατ. για την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε στις 22 Ιουλίου. Πρόκειται για τις λεγόμενες συνεχιζόμενες αιτήσεις οι οποίες έχουν παραμένει σε χαμηλά επίπεδα με βάση τα ιστορικά κτίρια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης