Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ιταλία: H Meloni μηνύει τον τραγουδιστή των Placebo επειδή την αποκάλεσε ρατσίστρια και φασίστρια

Ιταλία: H Meloni μηνύει τον τραγουδιστή των Placebo επειδή την αποκάλεσε ρατσίστρια και φασίστρια
Τα ιταλικά ειδησεογραφικά μέσα ανέφεραν ότι οι δικηγόροι της Meloni έχουν κινηθεί νομικά εναντίον του τραγουδιστή, καταθέτοντας του μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση
Η πρωθυπουργός της Ιταλίας Giorgia Meloni κινήθηκε νομικά εναντίον του Brian Molko από το βρετανικό συγκρότημα Placebo, αφού ο τραγουδιστής την προσέβαλε κατά τη διάρκεια συναυλίας κοντά στο Τορίνο τον περασμένο μήνα.
Ενώ εμφανιζόταν στο μουσικό φεστιβάλ Sonic Park στις 11 Ιουλίου, ο Molko εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της ακροδεξιάς πρωθυπουργού Meloni.
Φωνάζοντας στα ιταλικά από τη σκηνή μπροστά σε ένα κοινό 5.000 ατόμων, ο Molko αποκάλεσε την Meloni «ρατσίστρια», «σκατό» και «φασίστρια», ένα ξέσπασμα που κατέληξε με τις τοπικές αρχές να τον παραπέμπουν στους εισαγγελείς με κατηγορίες περί εξύβρισης.
Κατόπιν αυτού οι εισαγγελείς στο Τορίνο προχώρησαν σε επίσημη έρευνα κατά του Molko για «περιφρόνηση των θεσμών».
Τώρα τα ιταλικά ειδησεογραφικά μέσα ανέφεραν ότι οι δικηγόροι της Meloni έχουν κινηθεί νομικά εναντίον του τραγουδιστή, καταθέτοντας μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.
Υπενθυμίζεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που η Meloni καταθέτει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.
Πέρυσι, πήγε στο δικαστήριο δύο δημοσιογράφους της ιταλικής εφημερίδας Domani για τη χρήση συγκεκριμένου όρου σε ένα άρθρο τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης