Τελευταία Νέα
Διεθνή

Κόλαση η ουκρανική αντεπίθεση - Κολοσσιαίος ο αριθμός των τραυματισμένων Ουκρανών στρατιωτών

Κόλαση η ουκρανική αντεπίθεση - Κολοσσιαίος ο αριθμός των τραυματισμένων Ουκρανών στρατιωτών
Συνεχής η ροή στρατιωτών που τραυματίστηκαν στις μάχες λένε οι New York Times
Σχετικά Άρθρα
Σε απόλυτη κόλαση εξελίσσεται η αντεπίθεση των Ουκρανών καθώς αναφέρεται πως είναι κολοσσιαίος ο αριθμός των Ουκρανών στρατιωτών που έχουν τραυματιστεί στις μάχες που δίνουνται με τις ρωσικές δυνάμεις στην πρώτη γραμμή του μετώπου.
Δημοσίευμα των New York Times υποστηρίζει, επικαλούμενο Ουκρανούς γιατρούς, ότι οι ιατρικές μονάδες που βρίσκονται κοντά στην πρώτη γραμμή δέχονται συνεχώς «εισροές στρατιωτών που έχουν τραυματιστεί στις μάχες».
Όπως αναφέρεται, ιδιαίτερα υψηλός είναι ο αριθμός των τραυματιών, των οποίων τα τραύματα έχουν προέλθει από νάρκες.
Βάσει του δημοσιεύματος, οι Ουκρανοί γιατροί είναι αυτοί που κάνουν λόγο για κολοσσιαίο αριθμό τραυματιών.
Σύμφωνα με τους New York Times, ο ουκρανικός στρατός έχει δημιουργήσει δεκάδες προσωρινούς ιατρικούς σταθμούς κοντά στην πρώτη γραμμή, όπου παρέχουν επείγουσα περίθαλψη στους τραυματίες.
Πάντως, το δημοσίευμα δεν αναφέρει κάποια εκτίμηση όσον αφορά τους τραυματίες Ουκρανούς στρατιώτες, ενώ δεν υπάρχει αντίστοιχη επίσημη ενημέρωση από την ουκρανική πλευρά.
Η Ρωσία, η οποία και αυτή δεν δίνει για προφανούς λόγους στοιχεία για τους δικούς της νεκρούς και τραυματίες, υποστηρίζει ότι οι Ουκρανοί έχουν χάσει πάνω από 26.000 στρατιώτες από την έναρξη της ουκρανικής αντεπίθεσης στις αρχές Ιουνίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης