Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Οι ΗΠΑ δικαιολογούν τις τρομοκρατικές μεθόδους των ναζί του Κιέβου – Καμία καταδίκη

Ρωσία: Οι ΗΠΑ δικαιολογούν τις τρομοκρατικές μεθόδους των ναζί του Κιέβου – Καμία καταδίκη
Το αποτέλεσμα είναι να επιδεινώνεται η ουκρανική κρίση, να αναβάλλεται η ειρηνευτική προοπτική είπε η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ
Σχετικά Άρθρα
Οι ΗΠΑ δικαιολογούν τις τρομοκρατικές μεθόδους των ναζί του Κιέβου υποστήριξε η Maria Zakharova, εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας, αναφερόμενη στην επίθεση της Ουκρανίας με drones κατά πολιτικών στόχων στη Μόσχα.
Όπως είπε η Zakharova, η Ουάσινγκτον με το να μην καταδικάζει τις ουκρανικές επιθέσεις με drones στη Μόσχα, τις δικαιολογεί.
«Με αυτόν τον τρόπο αντιμετωπίζουν τη Ρωσία και τους Μοσχοβίτες που εργάζονται σε γραφεία.
Στην πραγματικότητα, οι ΗΠΑ δικαιολόγησαν τις τρομοκρατικές μεθόδους του Κιέβου και επιβεβαίωσαν ότι πολιτικοί στόχοι μπορούν να καταστραφούν, ακόμα και αν τίθενται σε κίνδυνο οι ζωές αμάχων.
Ούτε μια λέξη καταδίκης» υποστήριξε η Zakharova, αναφέροντας πως «οι ναζί του Κιέβου συνειδητοποιώντας ότι δεν δέχονταν τα πυρά της Δύσης, ευθαρσώς ανέλαβαν την ευθύνη των επιθέσεων και δεν έκρυψαν τις αληθινές τους προθέσεις, δηλαδή τον εκφοβισμό των πολιτών».

Κανείς πανικός

Σύμφωνα με την Zakharova, καλό θα ήταν οι Ουκρανοί να μην ποντάρουν στο ότι οι Ρώσοι θα εκφοβιστούν.
«Ας μην ελπίζουν.
Δεν υπάρχει πανικός.
Αντίθετα, καθίσταται ισχυρότερη η στήριξη της κοινωνίας στην επίτευξη των στόχων της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, από τη στιγμή που η ουκρανική χούντα αποκαλύπτει διαρκώς τα τερατώδη κίνητρα της στον κόσμο» υποστήριξε η Zakharova, η οποία εξαπέλυσε τα πυρά της και κατά της Δύσης, τονίζοντας ότι «γνωρίζουμε ότι οι δυτικές χώρες όχι μόνο ενθαρρύνουν προφορικά τις τρομοκρατικές μεθόδους του καθεστώτος του Κιέβου, αλλά εμπλέκονται άμεσα στην οργάνωση τρομοκρατικών επιθέσεων, στην παροχή όπλων και στη διαβίβαση των απαραίτητων πληροφοριών».
«Σε κάθε περίπτωση, όλοι οι Ουκρανοί εγκληματίες θα αντιμετωπίσουν την αναπόφευκτη τιμωρία τους» υπογράμμισε η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ.

Απομακρύνεται η ειρήνη

Επιπλέον, η Zakharova τόνισε ότι αυτές οι τρομοκρατικές μέθοδοι επιδεινώνουν την ουκρανική κρίση, μια και απομακρύνουν την προοπτική μιας ειρηνικής διευθέτησης.
«Η χρήση του τρόμου από το καθεστώς του Κιέβου είναι ένας παράγοντας που επιδεινώνει την ουκρανική κρίση και αναβάλλει την προοπτική ειρηνικής διευθέτησης» επισήμανε η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης