Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ουκρανία για επιθέσεις drones στη Μόσχα: Απροστάτευτη η Ρωσία - Συμβολίζουν την αποτυχία της ρωσικής εισβολής

Ουκρανία για επιθέσεις drones στη Μόσχα: Απροστάτευτη η Ρωσία - Συμβολίζουν την αποτυχία της ρωσικής εισβολής
Το Κρεμλίνο δεν μπορεί να προστατεύει τους πιο προνομιούχους κατοίκους της Μόσχας αναφέρει σύμβουλος του Zelensky
Σχετικά Άρθρα
Οι επιθέσεις των drones στη Μόσχα συμβολίζουν αφενός την αποτυχία του Κρεμλίνου να προστατεύσει τους πιο προνομιούχους κατοίκους αφετέρου την αποτυχία της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία υποστηρίζει ο Anton Gerashenko, πολιτικός σύμβουλος του προέδρου Volodymyr Zelensky.
«Οι ουρανοξύστες του City της Μόσχας ήταν το σύμβολο της ρωσικής οικονομικής άνθησης και επιτυχίας, καθώς επίσης και της ενσωμάτωσης της Ρωσίας στην παγκόσμια οικονομία.
Μετά τη δεύτερη επίθεση με drones, τα κτήρια αυτά συμβολίζουν την αποτυχία της «ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης» και τα ψέματα του καθεστώτος του Κρεμλίνου που υποσχόταν και που υπόσχεται στους κατοίκους της Μόσχας απόλυτη προστασία.
Αυτοί που δουλεύουν στους «πύργους» του City της Μόσχας είναι η προνομιούχος τάξη των κυβερνητικών αξιωματούχων και των επιχειρηματιών.
Αυτοί είδαν με τα μάτια τους ότι οι ρωσικές Αρχές είναι ανίκανες και δεν μπορούν να προστατεύσουν ούτε ακόμα και τη δική τους κοινωνική ομάδα.
Δεν υπάρχει καμία αεράμυνα, κανένας συναγερμός για αεροπορικές επιδρομές ούτε κάποιο καταφύγιο για βομβαρδισμούς.
Η Ρωσία είναι απροστάτευτη.
Όλα όσα συμβαίνουν στη Μόσχα και στη Ρωσία είναι μια ξεκάθαρη συνέπεια του ευρείας κλίμακας πολέμου που μας έχει κηρύξει η Ρωσία» υποστήριξε ο Gerashenko.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης