Τελευταία Νέα
Διεθνή

Larry Johnson (CIA): Το πολιτικό τέλος του Zelensky πλησιάζει

Larry Johnson (CIA): Το πολιτικό τέλος του Zelensky πλησιάζει
Ο ρωσικός στρατός κατέστρεψε τις περισσότερες από τις βάσεις πυροβολικού των 155 χιλιοστών στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας, δήλωσε ο Larry Johnson
Οι τρομοκρατικές ενέργειες στη Ρωσία μαρτυρούν τη στρατιωτική αδυναμία του καθεστώτος του Zelensky και τον οδηγούν προσωπικά σε πρόωρο θάνατο, τόνισε ο πρώην αναλυτής της CIA, Larry Johnson.
Σε συνέντευξή του, ο πρώην δικαστής του Ανώτατου Δικαστηρίου του Νιου Τζέρσεϊ Napolitano, υπενθύμισε την πρόσφατη δήλωση του Zelensky μετά τις επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη στη Μόσχα , στην οποία είπε ότι η Ουκρανία δυναμώνει και χαρακτήρισε δίκαια τα χτυπήματα σε μη στρατιωτικές υποδομές.
«Θα οδηγηθεί σε πρόωρο θάνατο.
Αυτή είναι η πραγματικότητα, αυτή είναι η νούμερο ένα πράξη απελπισίας.
Δεύτερον, πρέπει να ρωτήσετε: παιδιά, αν μπορείτε να το κάνετε αυτό, γιατί δεν χτυπάτε τις ρωσικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις που σας βασανίζουν στρατεύματα στο έδαφος» τόνισε ο Larry Johnson.
Ο ειδικός υπενθύμισε ότι το 90% των στρατιωτικών οχημάτων που μεταφέρθηκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες καταστράφηκαν κατά τη διάρκεια μιας ρωσικής επίθεσης και η Ουκρανία δεν μπορεί να αντιταχθεί σε τίποτα ως στρατιωτικό χτύπημα στο πεδίο της μάχης για να εμποδίσει τη Ρωσία να καταστρέψει τον εξοπλισμό της.
«Δεν το κάνουν αυτό, αλλά συνεχίζουν να επιτίθενται σε ένα δισεκατομμύριο άλλους στόχους και να λένε ιστορίες για αυτό. …
Και η Ρωσία συνεχίζει τη στρατιωτική της επίθεση, ενώ η Ουκρανία χάνει και χάνει γρήγορα .

Τα δυτικά όπλα θρυμματίζονται από τους ρώσους στην Ουκρανία, πρωτοφανές το μέγεθος της καταστροφής

Ο ρωσικός στρατός κατέστρεψε τις περισσότερες από τις βάσεις πυροβολικού των 155 χιλιοστών στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας, δήλωσε ο πρώην αναλυτής της CIA Larry Johnson.
«Οι Ουκρανοί δεν έχουν αρκετό πυροβολικό για να αλλάξουν την κατάσταση στο πεδίο της μάχης.
Τα πυρομαχικά και οι εγκαταστάσεις τους εξαντλούνται, επιθέσεις από ρωσικά drones γίνονται συνεχώς.
Κυνηγούν πυροβολικό και το ανατινάζουν».
Σύμφωνα με τον Larry Johnson, ακριβώς για αυτόν τον λόγο ο πρόεδρος των ΗΠΑ Biden πήρε τη δύσκολη απόφαση να μεταφέρει βόμβες διασποράς στον ουκρανικό στρατό, η αμερικανική πλευρά απλά δεν είχε συμβατικά πυρομαχικά 155 χιλιοστών.
Τον Ιούλιο, ο Biden ανακοίνωσε την απόφαση του Λευκού Οίκου να προμηθεύσει το Κίεβο με πυρομαχικά διασποράς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης