Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νέα ουκρανική επίθεση με drones στη Μόσχα – Έκλεισε προσωρινά το αεροδρόμιο Vnukovo

Νέα ουκρανική επίθεση με drones στη Μόσχα – Έκλεισε προσωρινά το αεροδρόμιο Vnukovo
Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί
Νέα επίθεση με drones κατά της Μόσχας πραγματοποίησε νωρίτερα σήμερα Τρίτη 1 Αυγούστου τα ξημερώματα η Ουκρανία.
Όπως αναφέρεται, δύο drones αναχαιτίστηκαν από τη ρωσική αεράμυνα, ενώ ένα τρίτο εξετράπη της πορείας του μέσω ηλεκτρονικού πολέμου με αποτέλεσμα να πλήξει – και πάλι – το πολύωροφο κτήριο του City, το οποίο είχε πληγεί και πάλι το περασμένο Σάββατο.
«Drones καταρρίφθηκαν από συστήματα της αντιαεροπορικής άμυνας ενώ κατευθύνονταν προς τη Μόσχα.
Το ένα έπληξε το ίδιο πολυώροφο κτίριο του City με την τελευταία φορά», ανέφερε σε ανάρτηση του στο Telegram ο δήμαρχος της Μόσχας Sergei Sobyanin, ο οποίος υποστήριξε πως αυτήν την φορά επλήγη ο 21ος όροφος χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.
Όπως είπε, ως αποτέλεσμα της επίθεσης, έσπασαν τα τζάμια του κτηρίου σε μια έκταση περίπου 150 τετραγωνικών μέτρων.
Υπενθυμίζεται πως το περασμένο Σάββατο ουκρανικό drone είχε πλήξει και πάλι το ίδιο κτήριο όπου εδρεύουν κυρίως επιχειρήσεις.
4_54.jpg
Έκλεισε το αεροδρόμιο Vnukovo

Λόγω της επίθεσης, το διεθνές αεροδρόμιο Vnukovo της Μόσχας έκλεισε προσωρινά, αν και τώρα έχει αποκατασταθεί και πάλι η κυκλοφορία των αεροπλάνων
«Το Vnukovo έκλεισε προσωρινά για τις αφίξεις και τις αναχωρήσεις, αεροσκάφη εξετράπησαν προς άλλα αεροδρόμια», ανέφεραν οι υπηρεσίες αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων της Ρωσίας, προτού ενημερώσουν πως αποκαταστάθηκε η ομαλή λειτουργία του.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης