Τελευταία Νέα
Διεθνή

Θα βραβευτεί το πλήρωμα του ρωσικού τανκ που σταμάτησε μόνο του την επίθεση 8 ουκρανικών τεθωρακισμένων

Θα βραβευτεί το πλήρωμα του ρωσικού τανκ που σταμάτησε μόνο του την επίθεση 8 ουκρανικών τεθωρακισμένων
Ο αναπληρωτής επικεφαλής του Λαϊκής Δημοκρατίας του Donetsk Denis Pushilin έδωσε εντολή να βραβευτεί το πλήρωμα του τανκ που σταμάτησε την επίθεση
Το πλήρωμα του ρωσικού τανκ που σταμάτησε την επίθεση των τεθωρακισμένων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας θα βραβευτεί .
Ο αναπληρωτής επικεφαλής του Λαϊκής Δημοκρατίας του Donetsk Denis Pushilin έδωσε εντολή να βραβευτεί το πλήρωμα του τανκ που σταμάτησε την επίθεση 8 τεθωρακισμένων οχημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στην περιοχή Zaporizhia.
«Χθες όλοι είδαν ένα βίντεο που έκανε θραύση τόσο εδώ όσο και στο στρατόπεδο του εχθρού, όταν ένα από τα τανκ μας σταμάτησε μια εχθρική επίθεση από 8 Νατοικά τεθωρακισμένα στην κατεύθυνση Zaporizhia.
Λαμβάνοντας υπόψη τον ηρωισμό του πληρώματος του τανκ, θεωρώ απαραίτητο να τους απονείμω κρατικά βραβεία της Λαϊκής Δημοκρατίας του Donetsk», σημείωσε στο κανάλι του στο Telegram.
Όπως είπε ο διοικητής της διακεκριμένης μονάδας στο RIA Novosti το πλήρωμα του τανκ σε μια μάχη κατέστρεψε 8 τεθωρακισμένα οχήματα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και πολλά άλλα χτυπήθηκαν με αντιαρματικά κατευθυνόμενα βλήματα και πυροβολικό.

Δεν τραυματίστηκε κανείς

Οι εναέριες αναγνωρίσεις εντόπισαν την πορεία των ουκρανικών τεθωρακισμένων προς την κατεύθυνση των ρωσικών θέσεων.
Το ρωσικό τανκ κατευθύνθηκε προς τα ουκρανικά τεθωρακισμένα και ακολούθησε η μάχη.
Δεν τραυματίστηκε κανείς από τα μέλη του ρωσικού πληρώματος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης