Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Βόρεια Κορέα στηρίζει απόλυτα τη Ρωσία: Δίκαιος ο αγώνας του ρωσικού στρατού στην Ουκρανία

Η Βόρεια Κορέα στηρίζει απόλυτα τη Ρωσία: Δίκαιος ο αγώνας του ρωσικού στρατού  στην Ουκρανία
Ο Βορειοκορεάτης υπουργός Άμυνας εξέφρασε την υποστήριξή του στον «δίκαιο αγώνα του στρατού και του λαού της Ρωσίας για την υπεράσπιση της κυριαρχίας και της ασφάλειας της χώρας»
Ο υπουργός Άμυνας της Βόρειας Κορέας Kang Sun-nam εξέφρασε την υποστήριξή του στον αγώνα των ενόπλων δυνάμεων της Ρωσίας και του λαού της για την προστασία της κυριαρχίας και της ασφάλειας της χώρας τους καθώς η Πιονγκγιάνγκ παρέθεσε δεξίωση για ρωσική στρατιωτική αντιπροσωπεία, ανέφερε το Central Telegraph Agency of Korea.
Ο Βορειοκορεάτης υπουργός Άμυνας εξέφρασε την υποστήριξή του στον «δίκαιο αγώνα του στρατού και του λαού της Ρωσίας για την υπεράσπιση της κυριαρχίας και της ασφάλειας της χώρας» και διαβεβαίωσε ότι ο στρατός της χώρας του θα «συνεχίσει να ενισχύει τη συνεργασία και την αλληλεγγύη στο ίδιο όρυγμα του αντιιμπεριαλιστικού αγώνα».

Ληστρική η στρατηγική των ΗΠΑ


Ο Kang Sun-nam είπε ότι «οι απότομες αλλαγές στην τρέχουσα διεθνή στρατιωτική και πολιτική κατάσταση απαιτούν από τους στρατούς των δύο χωρών - της Λαικής Δημοκρατίας της Κορέας και της Ρωσικής Ομοσπονδίας - να αντιταχθούν αποφασιστικά στην ληστρική στρατηγική των ΗΠΑ για παγκόσμια κυριαρχία και να συνεχίσουν να ενισχύουν τη συνεργασία και συνεργασία που βασίζεται στις αρχές της προστασίας της κυβερνητικής εξουσίας και της διαφύλαξης των κρατικών συμφερόντων».
Επικεφαλής της ρωσικής στρατιωτικής αντιπροσωπείας στη δεξίωση ήταν ο υπουργός Άμυνας Sergey Shoigu ενώ προσκεκλημένος ήταν και ο Ρώσος πρέσβης Alexander Matsegora.
«Ο λαός της Κορέας θα επιτύχει νέα επιτεύγματα στον αγώνα για την οικοδόμηση μιας ισχυρής και ευημερούσας πατρίδας», είπε από την πλευρά του ο Ρώσος υπουργός Άμυνας.
Ο Shoigu «εξέφρασε την επιθυμία της Ρωσικής Ομοσπονδίας να ενισχύσει την ολοκληρωμένη συνεργασία με τη Βόρεια Κορέα, ώστε να ανταποκριθεί πλήρως στα συμφέροντα των λαών των δύο χωρών».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης