Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Καμία επιτυχία η αντεπίθεση των Ουκρανών – Αναχαιτίσαμε 5 HIMARS

Ρωσία: Καμία επιτυχία η αντεπίθεση των Ουκρανών – Αναχαιτίσαμε 5 HIMARS
Ο ρωσικός στρατός αποκρούει όλες τις επιθέσεις των Ουκρανών αναφέρει το ρωσικό υπουργείο Άμυνας
Οι Ουκρανοί συνεχίζουν να επιτίθενται σε διάφορα μέτωπα χωρίς να έχουν ούτε μια στρατιωτική επιτυχία αναφέρει το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.
Σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας, οι ρωσικές δυνάμεις απέτρεψαν τις επιθέσεις των Ουκρανών κοντά στο χωριό Klishchiivka που γειτνιάζει με το Bakhmut και βόρεια του Robotyne, στην πρώτη γραμμή του μετώπου στην επαρχία της Zaporizhia.
Παράλληλα αναφέρεται πως ο ρωσικός στρατός απέτρεψε μια ακόμα ουκρανική επίθεση στην κατεύθυνση του Krasno Lyman, και συγκεκριμένα στον οικισμό Chervonaya Dibrova της Λαϊκής Δημοκρατίας του Luhansk.
Οι Ρώσοι υποστηρίζουν πως σε αυτές τις συγκρούσεις, εξουδετερώθηκαν τουλάχιστον 15 Ουκρανοί στρατιώτες.

Αναχαίτισαν 5 HIMARS

Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, τα ρωσικά συστήματα αεράμυνας αναχαίτισαν 5 HIMARS και 20 drones σε Donetsk, Luhansk και Zaporizhia.
Όπως είπε ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, Igor Konashenkov από την έναρξη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης της Ρωσίας, έχουν καταστραφεί 457 αεροσκάφη, 244 ελικόπτερα, 5.291 drones, 426 αντιαεροπορικά πυραυλικά συστήματα, 10.966 άρματα μάχης και άλλα τεθωρακισμένα οχήματα μάχης, 1.140 οχήματα μάχης πολλαπλών πυραυλικά συστήματα εκτόξευσης, 5.636 πυροβόλα και όλμοι πεδίου, καθώς και 11.920 μονάδες ειδικών στρατιωτικών οχημάτων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης