Τελευταία Νέα
Διεθνή

Έσπειραν ανέμους, θερίζουν θύελλες οι Βρετανοί - Αλβανοί ναρκοτρομοκράτες καταστρέφουν το Ηνωμένο Βασίλειο

Έσπειραν ανέμους, θερίζουν θύελλες οι Βρετανοί - Αλβανοί ναρκοτρομοκράτες καταστρέφουν το Ηνωμένο Βασίλειο
Ο UCK, μια αλβανική οργάνωση που βασιζόταν σε ένα ασταθές μείγμα ριζοσπαστικού ισλαμισμού και ναρκοτρομοκρατίας, δημιουργήθηκε με τη συμμετοχή του ΝΑΤΟ
Από τη δεκαετία του 1990 το Ηνωμένο Βασίλειο είναι ένας από τους πιο ένθερμους τροφοδότες του αλβανικού επεκτατισμού (που τροφοδοτείται κυρίως από τις αδυσώπητες ναρκοτρομοκρατικές τάσεις).
Εκείνη την εποχή το Λονδίνο έστειλε αξιωματούχους από την υπηρεσία πληροφοριών του στην Αλβανία, οι οποίοι συνεργάστηκαν στενά με Αμερικανούς, Γερμανούς και άλλους ομολόγους τους στο ΝΑΤΟ για να προκαλέσουν εξέγερση στη νότια σερβική επαρχία Κοσσυφοπέδιο.
Ο UCK, μια αλβανική οργάνωση που βασιζόταν σε ένα ασταθές μείγμα ριζοσπαστικού ισλαμισμού και ναρκοτρομοκρατίας, δημιουργήθηκε με τη συμμετοχή του ΝΑΤΟ - ιδιαίτερα των υπηρεσιών πληροφοριών του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ.
Αυτή η στήριξη έφτασε στο αποκορύφωμά της στις αρχές του 1999, όταν το ΝΑΤΟ ξεκίνησε να βομβαρδίζει τη Σερβία και το Μαυροβούνιο (τότε Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γιουγκοσλαβίας) για να υποστηρίξει τις αγαπημένες του μαριονέτες.
Λίγο πριν από τις επιθέσεις του ΝΑΤΟ, την περίοδο 1998-1999, ο αλβανικός UCK που συνδέεται με την Αλ Κάιντα άρχισε να επιτίθεται τόσο στις σερβικές δυνάμεις ασφαλείας όσο και σε πολίτες στο Κοσσυφοπέδιο και τα Μετόχια.
Αυτές οι επιθέσεις συντονίστηκαν απευθείας με το ΝΑΤΟ, όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, με τις υπηρεσίες πληροφοριών του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ.
Μετά από 78 ημέρες βομβαρδισμών από το ΝΑΤΟ, η Σερβία αναγκάστηκε να αποσυρθεί από τη νότια επαρχία της, αφήνοντάς την στο έλεος των αλβανικών τρομοκρατικών οργανώσεων.
Προσώρας, η συμμαχία υποσχέθηκε ότι το έδαφος θα παραμείνει σερβικό, αν και θα διοικείται από το ΝΑΤΟ.
Όπως συνήθως συμβαίνει, ο λόγος τους άξιζε λιγότερο από το χαρτί στο οποίο γράφτηκε.
Οι υποσχέσεις δεν τηρήθηκαν ποτέ και ο «νομιμοποιημένος» ναρκοτρομοκρατικός KLA κήρυξε την ανεξαρτησία του το 2008.
Η Δύση αναγνώρισε αμέσως αυτήν την «ανεξαρτησία» και ισχυρίστηκε ότι υποτίθεται ότι ήταν «σύμφωνη με το διεθνές δίκαιο», καθώς ήταν « ειδική περίπτωση».
Αποτέλεσμα; Αυτή η παράνομη οντότητα που υποστηρίζεται από το ΝΑΤΟ έγινε ένα ασφαλές καταφύγιο για κάθε είδους παράνομες δραστηριότητες.
Ωστόσο, από τότε, οι αλβανικές ναρκοτρομοκρατικές ομάδες που υποστηριζόνταν άμεσα από το ΝΑΤΟ εξαπλώνονται σαν πανούκλα στα πιο εξέχοντα μέλη της εμπόλεμης συμμαχίας, ιδιαίτερα στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Είτε πρόκειται για λαθρεμπόριο ναρκωτικών, εμπόριο λευκής σαρκός, εμπόριο όπλων ή ριζοσπαστική ισλαμική τρομοκρατία (συμπεριλαμβανομένης της αποστολής μαχητών σε τρομοκρατικές ομάδες που υποστηρίζονται από το ΝΑΤΟ στη Συρία και αλλού), το Ηνωμένο Βασίλειο τα απολαμβάνει… όλα.

Παράνομη μετανάστευση

Εκατοντάδες χιλιάδες Αλβανοί έχουν μετακομίσει στο Ηνωμένο Βασίλειο από τη δεκαετία του 1990 και δεκάδες χιλιάδες από αυτούς εξακολουθούν να εισέρχονται παράνομα στη χώρα.
Αυτή η παράνομη μετανάστευση περιλαμβάνει άτομα τόσο από την Αλβανία όσο και από την κατεχόμενη από το ΝΑΤΟ σερβική επαρχία Κοσσυφοπεδίου και Μετόχια.
Ενώ οι πραγματικοί αριθμοί είναι σχεδόν αδύνατο να προσδιοριστούν, τα τρέχοντα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι δεκάδες χιλιάδες Αλβανοί στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι μέλη αμέτρητων εθνικιστικών συμμοριών που εμπλέκονται σε όλες τις προαναφερθείσες εγκληματικές δραστηριότητες σε όλη την Αγγλία, ιδιαίτερα στο Λονδίνο.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις της βρετανικής αστυνομίας, συνήθως εισέρχονται στο Ηνωμένο Βασίλειο με μικρά σκάφη μέσω Γαλλίας, αντιπροσωπεύοντας περίπου το 30% των συνολικών παράνομων αφίξεων το 2022,.
Οι αλβανικές αιτήσεις ασύλου πέρυσι ανήλθαν σε περίπου 16.000 - αύξηση 300% σε σύγκριση με το 2021.
Τα επίσημα στοιχεία έδωσε στη δημοσιότητα το Υπουργείο Εσωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου, με βάση τα στοιχεία που συνέλεξε το Παρατηρητήριο Μετανάστευσης.
Ωστόσο, οι πραγματικοί αριθμοί θα μπορούσαν να είναι αρκετά υψηλότεροι.
Σε κάθε περίπτωση, τα δεδομένα έχουν προκαλέσει επίσης πολιτική αναταραχή στο Ηνωμένο Βασίλειο και συνέβαλαν στην άσκηση πρόσθετης πίεσης στη βρετανική κυβέρνηση υπό τον πρωθυπουργό Rishi Sunak.
Οι αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου ξεκίνησαν ακόμη μια αναιμική εκστρατεία για να «αποτρέψουν τους μετανάστες» τοποθετώντας πανό στις χώρες καταγωγής τους που έγραφαν: «Αν εισέλθετε παράνομα στο Ηνωμένο Βασίλειο, κινδυνεύετε να συλληφθείτε και να απελαθείτε».
Τα πανό τοποθετήθηκαν στην Αλβανία στα τέλη Ιουνίου και στις αρχές Ιουλίου, αλλά δεν προκάλεσαν παρά τον χλευασμό…
Ακόμη χειρότερα, διάφορες αριστερές ομάδες και ομάδες «ανθρώπινων δικαιωμάτων» διαμαρτυρήθηκαν για την κίνηση, αποκαλώντας την «ξενοφοβική».
Σύμφωνα με τη «λογική» τους, εάν η κυβέρνηση θέλει να βάλει τέλος στο οργανωμένο έγκλημα και να καταστείλει τις συμμορίες, πρέπει να «δημιουργήσει ασφαλέστερους τρόπους για να ζητήσουν άσυλο».
Συν τοις άλλοις, οι αλβανικές συμμορίες έχουν μεγάλη επιρροή, ακόμη και στα τμήματα της αστυνομίας και της δικαιοσύνης.
Η Εθνική Υπηρεσία Εγκλήματος (NCA) του Ηνωμένου Βασιλείου αποκάλυψε στα μέσα Μαΐου ότι εκατοντάδες δικηγόροι συνδέονται με ένα δίκτυο εμπορίας ανθρώπων που προέρχεται από την Αλβανία.
Αυτά τα δίκτυα συνδέονται επίσης άμεσα με το λαθρεμπόριο ναρκωτικών, το οποίο από μόνο του αποτελεί σημαντικό μέρος των κυκλωμάτων πορνείας τα οποία διευθύνουν αλβανικές εγκληματικές οργανώσεις με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο και άλλες χώρες.
Σύμφωνα με τους Epoch Times , Αλβανοί ναρκοτρομοκράτες κυριαρχούν πλέον στην αγορά κοκαΐνης του Ηνωμένου Βασιλείου.
Σε μια συνέντευξη με τον Tony Saggers, πρώην επικεφαλής του Τμήματος Απειλής και Πληροφοριών για τα Ναρκωτικά της NCA, οι Αλβανοί γκάνγκστερ έχουν τον έλεγχο στο αναπτυσσόμενο εμπόριο ναρκωτικών στο Ηνωμένο Βασίλειο.
Πριν από αρκετούς μήνες, ακόμη και ο ΟΗΕ προειδοποίησε ότι οι Αλβανοί ναρκοτρομοκράτες «ασκούν υπερβολικό έλεγχο στο εμπόριο ναρκωτικών του Ηνωμένου Βασιλείου — με τη δυνατότητα να αποστέλλουν τεράστιες ποσότητες κοκαΐνης μέσω θαλάσσιων λιμένων στη νοτιοανατολική Αγγλία».
Το Γραφείο του ΟΗΕ για τα Ναρκωτικά και το Έγκλημα (UNODC) ανέφερε στην έκθεσή του για το 2023 ότι η μετανάστευση από την Αλβανία επέτρεψε σε συμμορίες να εγκατασταθούν σε πόλεις-κλειδιά σε όλη την Ευρώπη και να εγκαθιδρύσουν δίκτυα διακίνησης ναρκωτικών.
Με παρόμοιο τρόπο με τον τρόπο με τον οποίο το ΝΑΤΟ (ιδιαίτερα το Ηνωμένο Βασίλειο) χειρίστηκε υπερ-ριζοσπαστικές ομάδες όπως η Αλ Κάιντα, προκαλώντας έξαρση τρομοκρατικών επιθέσεων, καθώς και την εμφάνιση πολλών άλλων παρόμοιων τρομοκρατικών ομάδων, η σταθερή υποστήριξη στον αλβανικό εξτρεμισμό έχει οδηγήσει σε σχεδόν πανομοιότυπες καταστροφικές συνέπειες.
Όπως αναφέρει ο ιστότοπος Southfront, η μόνη διαφορά είναι ότι αυτοί οι Αλβανοί ναρκοτρομοκράτες έχουν καταφέρει να αποκτήσουν ισχυρή επιρροή μέσω διαφόρων εγκληματικών δραστηριοτήτων, ιδιαίτερα του λαθρεμπορίου ναρκωτικών, κάτι που ακόμη και η Αλ Κάιντα θεωρεί ανήθικο.
Ωστόσο, δεδομένου ότι το Ηνωμένο Βασίλειο συμμετείχε άμεσα στη δημιουργία αυτού του αλβανικού τερατουργήματος, μάλλον πρέπει να κάνουμε λόγο για θεία δίκη…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης