Τελευταία Νέα
Διεθνή

Alphabet: Αύξηση 15% στα καθαρά κέρδη το β' τρίμηνο 2023, στα 18,4 δισ. δολάρια - Στα 74,6 δισ. τα έσοδα

tags :
Alphabet: Αύξηση 15% στα καθαρά κέρδη το β' τρίμηνο 2023, στα 18,4 δισ. δολάρια - Στα 74,6 δισ. τα έσοδα
Αύξηση μεγεθών για την Alphabet
Σχετικά Άρθρα
Αυξημένα -σε ετήσια σύγκριση- καθαρά κέρδη παρουσίασε η Alphabet για το β’ τρίμηνο του 2023, με το ποσό να διαμορφώνεται στα 18,37 δισεκ. δολάρια έναντι 16 δισεκ. ένα χρόνο νωρίτερα.
Τα συνολικά έσοδα του τεχνολογικού κολοσσού, μητρικής εταιρείας της πασίγνωστης Google, αυξήθηκαν στα 74, δισεκ. δολάρια, από 69,7 δισεκ. ένα χρόνο νωρίτερα.
«Υπάρχει μια συναρπαστική δυναμική στα προϊόντα μας και στην εταιρεία, η οποία οδήγησε σε ισχυρά αποτελέσματα αυτό το τρίμηνο. Η ηγετική μας θέση στην τεχνητή νοημοσύνη και η αριστεία μας στον προγραμματισμό και την καινοτομία, οδηγούν την εξέλιξη της Αναζήτησης και βελτιώνουν όλες τις υπηρεσίες μας. Με δεκαπέντε προϊόντα που το καθένα εξυπηρετεί μισό δισεκατομμύριο ανθρώπους και έξι που εξυπηρετούν πάνω από δύο δισεκατομμύρια το καθένα, έχουμε τόσες πολλές ευκαιρίες να εκπληρώσουμε την αποστολή μας», δήλωσε σχετικά ο CEO της εταιρείας, Sundar Pichal.
Μετα-συνεδριακά, η μετοχή (A) καταγράφει «ράλι» άνω του 6% στη Wall Street, όταν είχε κλείσει στο +0,6% -με χρηματιστηριακή αξία ύψους 1,55 τρισεκ. δολαρίων!!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης