Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Ο Donald Trump απορρίπτει το πρώτο debate για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών

ΗΠΑ: Ο Donald Trump απορρίπτει το πρώτο debate για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών
«Γιατί να τους δώσω χρόνο να βγάζουν λόγους; Γιατί να το κάνω αυτό από την στιγμή που είμαι μπροστά με 50 μονάδες και 60 μονάδες;», συμπλήρωσε σε σκωπτικό τόνο ο Donald Trump
Ο Donald Trump «πιθανότατα δεν θα συμμετάσχει» στο πρώτο ντιμπέιτ του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος για το χρίσμα στις Αμερικανικές εκλογές, που έχει προγραμματιστεί για τις 23 Αυγούστου στο Μιλγουόκι.
Για να πληροί τις προϋποθέσεις που θέτει καταστατικά το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα θα πρέπει να έχει τουλάχιστον 40.000 μοναδικούς αντιπροσώπους κατανεμημένους σε τουλάχιστον 20 πολιτείες και να καταγράφει τουλάχιστον 1% σε τουλάχιστον τρεις εθνικές δημοσκοπήσεις.
Φυσικά ο πρώην πρόεδρος καλύπτει όλα αυτά τα κριτήρια.
Υπερέχει σε χρηματοδότηση και κυριαρχεί στις δημοσκοπήσεις από τότε που ανακοίνωσε μια ανανεωμένη εκστρατεία με στόχο τον Λευκό Οίκο, πέρυσι.
Αλλά σε τυπικό ύφος Trump, λέει ότι σκέφτεται να παραλείψει το πρώτο debate. Είπε στο Reuters γιατί σε συνέντευξή του τον περασμένο μήνα:
Σε τηλεφωνική συνέντευξη στο Reuters, ο Trump απάντησε «ενδεχομένως όχι» όταν ρωτήθηκε αν θα ήταν στη συζήτηση, που θα φιλοξενηθεί από το Fox News στο Μιλγουόκι στις 23 Αυγούστου.
Η συζήτηση θα είναι η πρώτη ευκαιρία για τους ψηφοφόρους να δουν τους Ρεπουμπλικανούς υποψηφίους για την προεδρία να αντιπαρατίθενται μεταξύ τους.
Επιπλέον ο πρώην Πρόεδρος χαρακτήρισε το Fox News, το οποίο επέκρινε ότι δεν κάλυπτε τα γεγονότα της προεκλογικής του εκστρατείας, «εχθρικό δίκτυο» και είπε ότι είδε μικρή αξία στο να συζητά με υποψηφίους όπως ο πρώην κυβερνήτης του Νιου Τζέρσεϊ, Κρις Κρίστι, που είναι πολύ πίσω του στις δημοσκοπήσεις.
«Γιατί να τους δώσω χρόνο να βγάζουν λόγους; Γιατί να το κάνω αυτό από την στιγμή που είμαι μπροστά με 50 μονάδες και 60 μονάδες;», συμπλήρωσε σε σκωπτικό τόνο ο Donald Trump.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης