Τελευταία Νέα
Διεθνή

Wall Street: Γιατί καταγράφει ράλι 60% η μετοχή της AMC Entertainment

Wall Street: Γιατί καταγράφει ράλι 60% η μετοχή της AMC Entertainment
Εάν η AMC δεν μπορέσει να αντλήσει νέα κεφάλαια, η διοίκηση βλέπει υψηλό κίνδυνο να ξεμείνει από μετρητά
Ράλι 60% σημειώνουν οι μετοχές της AMC Entertainment στις προσυνεδριακές συναλλαγές της Wall Street, καθώς δικαστής αμερικανικού δικαστηρίου μπλόκαρε τον προτεινόμενο διακανονισμό για τις μετοχές της εταιρείας που θα της επέτρεπε να εκδώσει περισσότερες μετοχές.
Ο δικαστής δήλωσε την Παρασκευή ότι η συμφωνία δεν μπορεί να εγκριθεί, καθώς θα διευθετούσε επίσης πιθανές αξιώσεις των προνομιούχων μετόχων που δεν εκπροσωπούνται στην αγωγή.
Ορισμένοι μέτοχοι μήνυσαν την AMC νωρίτερα φέτος για τον τρόπο με τον οποίο η εταιρεία οργάνωσε την ψηφοφορία των μετόχων για το σχέδιο.
Ο διευθύνων σύμβουλος της AMC Adam Aron δήλωσε χθες ότι η εταιρεία κατέθεσε αναθεωρημένη αίτηση για το σχέδιο μετατροπής μετοχών, αντιμετωπίζοντας έτσι τις ανησυχίες του δικαστή.
"Χθες, μαζί με τους ενάγοντες, καταθέσαμε στο δικαστήριο του Delaware, μια τροποποίηση της νομικής ανακοίνωσης που περιβάλλει τον διακανονισμό της δικαστικής διαμάχης του Delaware, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσουμε τις ανησυχίες που εξέφρασε το δικαστήριο", δήλωσε ο CEO σε ανοιχτή επιστολή προς τους επενδυτές.
Εάν η AMC δεν μπορέσει να αντλήσει νέα κεφάλαια, η διοίκηση βλέπει υψηλό κίνδυνο να ξεμείνει από μετρητά, σε ορίζοντα 1-2 ετών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης