Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ισραήλ: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Netanyahu για τοποθέτηση βηματοδότη - Ακυρώνει τα ταξίδια σε Κύπρο και Τουρκία

Ισραήλ: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Netanyahu για τοποθέτηση βηματοδότη - Ακυρώνει τα ταξίδια σε Κύπρο και Τουρκία
Εσπευσμένα στο χειρουργείο για βηματοδότη
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Benjamin Netanyahu υποβλήθηκε τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή σε χειρουργική επέμβαση για την εγκατάσταση βηματοδότη στην καρδιά, ανακοίνωσε την Κυριακή 23/7 το γραφείο του, μερικές ημέρες μετά το εξιτήριο που έλαβε ο 73χρονος πολιτικός από το νοσοκομείο όπου εισήχθη εξαιτίας προβλήματος υγείας.
«Αισθάνομαι υπέροχα, αλλά ακούω τους γιατρούς μου», είπε ο κ. Netanyahu σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν από την επέμβαση.
«Οι γιατροί είπαν ότι θα βγω από το νοσοκομείο αύριο το απόγευμα και θα μπορέσω να φτάσω στην Κνεσέτ για την ψηφοφορία» που θα λάβει χώρα το απόγευμα της Δευτέρας.
Γιατροί από το Ιατρικό Κέντρο Σέμπα δήλωσαν το πρωί της Κυριακής ότι η επέμβαση στέφθηκε από επιτυχία και ότι ο πρωθυπουργός του Ισραήλ ήταν ξύπνιος και τα αισθανόταν καλά.

Εισαγωγή για ιλίγγους

Πριν από μια εβδομάδα, ο κ. Netanyahu έλαβε εξιτήριο από ιατρικό κέντρο έπειτα από νοσηλεία και μια διανυκτέρευση εξαιτίας ιλίγγων.
Επιτυχής η εγχείριση, αλλά αναβάλλεται η επίσκεψή του σε Κύπρο και Τουρκία
Το ιατρικό κέντρο αποφάσισε να χρησιμοποιηθεί συσκευή επιτήρησης Holter για να παρακολουθούνται οι καρδιακοί ρυθμοί του, εξήγησε ο καθηγητής Αμίτ Σεγκέβ, διευθυντής του τμήματος καρδιολογίας του Ιατρικού Κέντρου Σέμπα.
Ο κ. Netanyahu ανέφερε στο βίντεο πως αναμένει να λάβει εξιτήριο «το απόγευμα».
Πάντως έγινε γνωστό ότι ο Ισραηλινός ηγέτης ανέβαλε τις επισκέψεις του στην Τουρκία και στην Κύπρο, μετά τη νοσηλεία του για την τοποθέτηση βηματοδότη.
Το γραφείο του επιβεβαίωσε ότι τα ταξίδια που είχε προγραμματίσει για το εξωτερικό επαναπρογραμματίστηκαν, σύμφωνα με μία ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης