Τελευταία Νέα
Διεθνή

Volodin (Ρωσία): Αδίστακτος ο Zelensky μετατρέπει την Ουκρανία σε προτεκτοράτο της Πολωνίας για να μείνει στην εξουσία

Volodin (Ρωσία): Αδίστακτος ο Zelensky μετατρέπει την Ουκρανία σε προτεκτοράτο της Πολωνίας για να μείνει στην εξουσία
Ο Zelensky πραγματοποιεί μια διαδικασία πολωνοποίησης της χώρας του, ελπίζοντας ότι, σε αντάλλαγμα, τα αφεντικά του (ΗΠΑ - ΕΕ) θα του επιτρέψουν να παραμείνει στην εξουσί, εκτιμά ο πρόεδρος της Ρωσικής Δούμας
Σχετικά Άρθρα
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Volodymyr Zelensky πραγματοποιεί μία «πολωνοποίηση» της Ουκρανίας με την ελπίδα ότι αυτό θα του επιτρέψει να παραμείνει στην εξουσία για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, σημείωσε ο πρόεδρος της Ρωσικής Δούμας Vyacheslav Volodin στο κανάλι του στο Telegram.
«Ο Zelensky πραγματοποιεί μια διαδικασία πολωνοποίησης της χώρας του, ελπίζοντας ότι, σε αντάλλαγμα, τα αφεντικά του (Ουάσιγκτον και Βρυξέλλες) θα του επιτρέψουν να παραμείνει στην εξουσία για περισσότερο χρονικό διάστημα», επισήμανε.
Σε αυτόν τον βαθμό, εγκρίθηκε ένας νόμος που ουσιαστικά εξισώνει τους Πολωνούς με τους Ουκρανούς, παρέχοντάς τους το ίδιο σύνολο δικαιωμάτων - διαμονή χωρίς άδεια, απασχόληση, εκπαίδευση, ιατρικές υπηρεσίες και ακόμη και ορισμένα επιδόματα, πρόσθεσε Ρώσος ο αξιωματούχος.
Σύμφωνα με τον Volodin, οι Ουκρανοί εκδιώκονται από τα σπίτια τους στις περιοχές Sumy και Chernigov, που συνορεύουν με τη Ρωσία, καθώς οι αρχές προσπαθούν να τους αντικαταστήσουν με Πολωνούς μετανάστες, πιστούς στο νεοναζιστικό καθεστώς.

Οι Πολωνοί έτοιμοι για κατάληψη της Δυτικής Ουκρανίας


Οι Ουκρανοί πολίτες αναγκάζονται επίσης να χρησιμοποιούν την πολωνική γλώσσα αντί για τη ρωσική.
Ο ορθόδοξος χριστιανισμός διώκεται, με τους Ουκρανούς να προσηλυτίζονται στον καθολικισμό, υπογράμμισε ο πρόεδρος της Δούμας.
«Εν τω μεταξύ, μια στρατιωτική δύναμη 25 χιλιάδων που αποτελείται κυρίως από Πολωνούς και Λιθουανούς ένοπλους στρατιώτες, έτοιμους να καταλάβουν τη Δυτική Ουκρανία, έχει ήδη συσταθεί.
Οι Πολωνοί θέλουν να πάρουν πίσω αυτά που θεωρούν ιστορικά εδάφη τους - τα ανατολικά σύνορα.
Δεν χρειάζονται Ουκρανούς πολίτες σε αυτά τα εδάφη» πρόσθεσε.
Δήλωσε ότι, σύμφωνα με την ιδεολογία της Ουάσιγκτον και των Βρυξελλών, εκατοντάδες χιλιάδες Ουκρανοί πρέπει να πεθάνουν στην πρώτη γραμμή (με αυξανόμενες ποσότητες όπλων να αποστέλλονται στην Ουκρανία σε αυτόν τον βαθμό), ενώ οι υπόλοιποι πρέπει να χάσουν την εθνική τους ταυτότητα.
Για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, χρησιμοποιούνται οι «ιμπεριαλιστικές φιλοδοξίες της Πολωνίας».
«Η Ουάσιγκτον και οι Βρυξέλλες θα συνεχίσουν να διεξάγουν τον πόλεμο μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό», κατέληξε ο Volodin.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης