Τελευταία Νέα
Διεθνή

Σκληρή επίθεση της Ρωσίας στον ΓΓ του ΟΗΕ: Δεν βρήκε ποτέ το θάρρος να καταδικάσει τις τρομοκρατικές επιθέσεις των Ουκρανών

Σκληρή επίθεση της Ρωσίας στον ΓΓ του ΟΗΕ: Δεν  βρήκε ποτέ το θάρρος να καταδικάσει τις τρομοκρατικές επιθέσεις των Ουκρανών
Τα ρωσικά χτυπήματα στην Οδησσό έγιναν σε στόχους που στην πραγματικότητα σχεδίαζαν τις τρομοκρατικές επιθέσεις στη Ρωσία αποκαλύπτει η Μόσχα
Σχετικά Άρθρα
Ο ΓΓ του ΟΗΕ δεν πρέπει να καταγγέλλει τα πλήγματα σε στόχους στην Οδησσό, όπου σχεδιάζονται τρομοκρατικές επιθέσεις κατά της Ρωσίας, δήλωσε ο Ρώσος αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Sergey Vershinin.
«Σήμερα, υπήρξε μια δήλωση εκ μέρους του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ Antonio Guterres σχετικά με χτυπήματα εκδίκησης στην Οδησσό.
Είναι μια ισχυρή καταδίκη, καθώς φέρεται να σχετίζεται την επισιτιστική ασφάλεια.
Ωστόσο τα (ρωσικά) χτυπήματα έγιναν σε στόχους που στην πραγματικότητα σχεδίαζαν τις τρομοκρατικές επιθέσεις στη Ρωσία και αυτό είναι κάτι που πρέπει να ειπωθεί», σημείωσε.
O Vershinin τόνισε, πως αυτά που πρέπει να καταδικαστούν είναι μόνο τα «δύο μέτρα και δύο σταθμά».

Δεν καταδίκασε ποτέ τις τρομοκρατικές επιθέσεις

Ο Ρώσος διπλωμάτης επεσήμανε ότι οι τρομοκρατικές επιθέσεις στην Κριμαία, τη Γέφυρα της Κριμαίας, τη Σεβαστούπολη και το σαμποτάζ στον αγωγό αμμωνίας δεν έχουν προκαλέσει μέχρι στιγμής την απάντηση από τη Γραμματεία του ΟΗΕ.
«Και αυτός ο αγωγός αμμωνίας είναι επίσης σπουδαίος για την επισιτιστική ασφάλεια και μπορεί να είναι ακόμη πιο σημαντικός από τα σιτηρά καθώς μιλάμε για αμμωνία.
Αυτός ο αγωγός αμμωνίας μπορεί να παρέχει δύο εκατομμύρια τόνους αμμωνίας.
Παράγει πολύ λίπασμα», είπε.
Σύμφωνα με τον Vershinin, αυτή η ποσότητα λιπάσματος θα ήταν αρκετή για μια καλλιέργεια που επαρκεί «για να θρέψει 45 εκατομμύρια ανθρώπους».
«Αποδεικνύεται ότι αυτό δεν έχει σημασία, καθώς δεν υπήρξε καμία αντίδραση.
Τα «δύο μέτρα και δύο σταθμά» είναι απαράδεκτα και αξίζουν διπλής καταδίκης, πρόσθεσε ο Ρώσος αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης