Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Η Δύση γνωρίζει ότι τελειώνει η αντεπίθεση και η Πολωνία σχεδιάζει να καταλάβει τη Δυτική Ουκρανία

Ρωσία:  Η Δύση γνωρίζει ότι τελειώνει η αντεπίθεση και η Πολωνία σχεδιάζει να καταλάβει τη Δυτική Ουκρανία
Αποκαλύψεις από τον επικεφαλής της Ρωσικής Υπηρεσίας Πληροφοριών
Σχετικά Άρθρα
Η Πολωνία σχεδιάζει να αναλάβει τον έλεγχο των δυτικών τμημάτων της Ουκρανίας αναπτύσσοντας εκεί στρατεύματά της, δήλωσε ο διευθυντής της ρωσικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Sergey Naryshkin σε συνάντηση που είχε ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin με τα μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας.
Ο Naryshkin είπε ότι η Υπηρεσία Πληροφοριών είχε λάβει πληροφορίες που υποδηλώνουν ότι η Δύση αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι «η ήττα της Ουκρανίας είναι μόνο θέμα χρόνου», αναφέρει το Tass.
«Δεδομένου αυτού, η πολωνική ηγεσία είναι αποφασισμένη να επιβάλει τον έλεγχό της στα δυτικά εδάφη της Ουκρανίας, στις δυτικές περιοχές της, αναπτύσσοντας τα στρατεύματά της εκεί», είπε ο αξιωματούχος.
«Μια επιλογή που σχεδιάζεται είναι να επισημοποιηθεί αυτό το βήμα ως εκπλήρωση των συμμαχικών υποχρεώσεων ως μέρος της πρωτοβουλίας Πολωνίας-Λιθουανίας-Ουκρανίας για την ασφάλεια - το λεγόμενο Τρίγωνο του Lublin».
Σύμφωνα με τον αξιωματούχο, η Ρωσία διαπιστώνει «ότι υπάρχουν σχέδια, σε σχέση με αυτό, να αυξήσει σημαντικά το προσωπικό της λιθουανικής-πολωνο-ουκρανικής μηχανοκίνητης ταξιαρχίας, η οποία επιχειρεί υπό την αιγίδα αυτού του λεγόμενου Τριγώνου.
«Αυτά τα μάλλον επικίνδυνα σχέδια της πολωνικής ηγεσίας πρέπει να παρακολουθούνται στενά», σημείωσε ο Naryshkin.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης