Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δεύτερη έρευνα εις βάρος της Shakira για φοροδιαφυγή εκατομμυρίων

Δεύτερη έρευνα εις βάρος της Shakira για φοροδιαφυγή εκατομμυρίων
Η 46χρονη τραγουδίστρια πρόκειται να δικαστεί προς το τέλος του έτους για μια άλλη υπόθεση που αφορά πάνω από 14,5 εκατομμύρια ευρώ σε αναδρομικούς φόρους που οφείλονται μεταξύ 2012 και 2014
Η γνωστή τραγουδίστρια Shakira διώκεται ήδη για φοροδιαφυγή εκατομμυρίων στην Ισπανία, ενώ μόλις ξεκίνησε μια δεύτερη έρευνα εις βάρος της.
Όπως αναφέρει το πρακτορείο Reuters, εκπρόσωπος του Ανώτατου Δικαστηρίου της Καταλονίας δήλωσε: «Το Δικαστήριο Νο 2 στο Esplugues de Llobregat κίνησε διαδικασία ύστερα από καταγγελία που υποβλήθηκε από εισαγγελείς κατά της τραγουδίστριας Shakira για δύο ύποπτα φορολογικά εγκλήματα που σχετίζονται με φόρο εισοδήματος και φόρο περιουσίας για το ισπανικό φορολογικό έτος 2018».
Η 46χρονη τραγουδίστρια πρόκειται να δικαστεί προς το τέλος του έτους για μια άλλη υπόθεση που αφορά πάνω από 14,5 εκατομμύρια ευρώ σε αναδρομικούς φόρους που οφείλονται μεταξύ 2012 και 2014. Σε αυτή την υπόθεση, ο εισαγγελέας ζητά ποινή φυλάκισης έως και οκτώ ετών για την Κολομβιανή σταρ.
Μάλιστα, πριν φύγει από τη Βαρκελώνη για το Μαϊάμι στις αρχές Απριλίου, η Shakira εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στις ισπανικές φορολογικές αρχές αφού αποδείχθηκε ότι θα δικαστεί για τα οικονομικά αδικήματα που φέρεται να διέπραξε τη διετία 2012-2014.
Ισχυρίστηκε ότι «διώκεται» και κατηγόρησε το ισπανικό υπουργείο Οικονομικών ότι χρησιμοποιεί «απαράδεκτες μεθόδους για να βλάψει τη φήμη της και να την αναγκάσει να καταλήξει σε συμφωνία διευθέτησης».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης