Τελευταία Νέα
Διεθνή

Παρέμβαση Putin: Εσφαλμένη η πολιτική των κυβερνητικών ελίτ της Δύσης- Ο πόλεμος στο Donbass άρχισε το 2014

Παρέμβαση Putin: Εσφαλμένη η πολιτική των κυβερνητικών ελίτ της Δύσης- Ο πόλεμος στο Donbass άρχισε το 2014
«Κατά τη γνώμη μου, οι λεγόμενες κυβερνητικές ελίτ έχουν σφετεριστεί και καταχραστεί τη θέση τους και το μονοπώλιό τους στην εξουσία», είπε ο Ρώσος πρόεδρος
Σχετικά Άρθρα
Εσφαλμένη χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Ρωσίας Vladimir Putin την πολιτική των δυτικών κυβερνητικών ελίτ, οι οποίες, κατά τη γνώμη του, έχουν καταχραστεί το μονοπώλιό τους στην εξουσία.
«Κατά τη γνώμη μου, οι λεγόμενες κυβερνητικές ελίτ έχουν σφετεριστεί και καταχραστεί τη θέση τους και το μονοπώλιό τους στην εξουσία», είπε ο αρχηγός του ρωσικού κράτους κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Ρωσία - χώρα ευκαιριών».
Ο Putin έπλεξε το εγκώμιο της αρχισυντάκτριας του ιστότοπου Donbass Insider, Kristel Nean, σχετικά με τη δουλειά της στη ρωσική περιοχή.
Σύμφωνα με τον Ρώσο ηγέτη, άνθρωποι σαν αυτήν «επιτελούν πολύ σημαντικό έργο όχι μόνο προς το συμφέρον του λαού του Donbass, αλλά και προς το συμφέρον της χώρας της συνολικά».
«Επειδή προσπαθείτε να δείξετε ότι η πολιτική που ασκείται από τις κυρίαρχες ελίτ αυτών των χωρών είναι λανθασμένη και βλάπτει τους δικούς τους ανθρώπους», εξήγησε ο Putin.

Ο πόλεμος στο Donbass ξεκίνησε το 2014

Ο Ρώσος πρόεδρος ρώτησε πότε άρχισε να εργάζεται η δημοσιογράφος στο Donbass και όταν απάντησε ότι ξεκίνησε το 2016, ρώτησε αν έβλεπε ότι «οι εχθροπραξίες μαίνονταν ήδη από τότε, πως ο πόλεμος είχε ήδη ξεκινήσει». Επισήμανε ότι «οι εχθροπραξίες στο Donbass ξεκίνησαν όχι τον Φεβρουάριο του 2022, αλλά πολύ νωρίτερα - το 2014, το 2015».
«Οι άνθρωποι στις ευρωπαϊκές χώρες και στις ΗΠΑ που το αντιλαμβάνονται, σίγουρα δεν θέλουν μια τέτοια εξέλιξη των γεγονότων», πρόσθεσε ο αρχηγός του ρωσικού κράτους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης