Τελευταία Νέα
Διεθνή

Συνέλαβαν στο αεροδρόμιο το πασίγνωστο μοντέλο Gigi Hadid για κατοχή μαριχουάνας

Συνέλαβαν στο αεροδρόμιο το πασίγνωστο μοντέλο Gigi Hadid για κατοχή μαριχουάνας
Τα μοντέλα έδωσαν το «παρών» στο Συνοπτικό Δικαστήριο τη 12η Ιουλίου και δήλωσαν ένοχες
Η Gigi Hadid ετοιμαζόταν να αποχωρήσει από τα νησιά Κέιμαν, όταν ξαφνικά οι τελωνιακοί υπάλληλοι πέρασαν από εξονυχιστικό έλεγχο τα πράγματά της.
Το 28χρονο supermodel θα ταξίδευε με τη φίλη της, Λία Νικόλ Μακάρθι, όταν οι υπάλληλοι του αεροδρομίου «σάρωσαν» τις αποσκευές τους κατά την άφιξή τους και βρήκαν ποσότητα μαριχουάνας.Το περιστατικό συνέβη τη Δευτέρα 10 Ιουλίου, αλλά έγινε γνωστό τη 18η Ιουλίου από το τοπικό πρακτορείο Cayman Marl Road.
Η έρευνα είχε ως αποτέλεσμα οι αρχές να ανακαλύψουν μαριχουάνα και «σκεύη που χρησιμοποιούνται για την κατανάλωση κάνναβη», όπως αναφέρουν δημοσιεύματα.
Η Gigi Hadid και η Μακάρθι συνελήφθησαν ως ύποπτες για εισαγωγή κάνναβης και σκευών που χρησιμοποιούνται για την κατανάλωση ουσιών.
Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο κρατητήριο για περαιτέρω έρευνα, αλλά αφέθηκαν τελικά ελεύθερες με εγγύηση.
Τα μοντέλα έδωσαν το «παρών» στο Συνοπτικό Δικαστήριο τη 12η Ιουλίου και δήλωσαν ένοχες. Και στις δύο επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 1.000 δολαρίων και απέφυγαν την καταγραφή καταδικαστικής απόφασης.
«Η Τζίτζι ταξίδευε με μαριχουάνα που αγοράστηκε νόμιμα στη Νέα Υόρκη με ιατρική άδεια» δήλωσε εκπρόσωπος της Gigi Hadid στο E! News.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης