Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Χτυπήσαμε στόχους στην Οδησσό που ετοίμαζαν τρομοκρατικές επιθέσεις

Ρωσία: Χτυπήσαμε στόχους στην Οδησσό που ετοίμαζαν τρομοκρατικές επιθέσεις
Στις υποδομές αυτές κατασκευάζονταν μη επανδρωμένα σκάφη αναφέρει το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας
Σχετικά Άρθρα
Στόχους στην Οδησσό όπου κατασκευαζόταν στρατιωτικός εξοπλισμός που επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί σε τρομοκρατικές επιθέσεις έπληξε ο ρωσικός στρατός όπως αναφέρει το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.
Σε ανακοίνωση του το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας υποστηρίζει πως ο ρωσικός στρατός έπληξε εγκαταστάσεις όπου προετοιμάζονταν τρομοκρατικές επιθέσεις κατά της Ρωσίας με την χρήση μη επανδρωμένων σκαφών.
«Απόψε, οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας πραγματοποίησαν ομαδικό χτύπημα αντιποίνων με όπλα υψηλής ακρίβειας σε εγκαταστάσεις όπου προετοιμάζονταν τρομοκρατικές επιθέσεις κατά της Ρωσίας με την χρήση μη επανδρωμένων σκαφών, όπως επίσης και σε ένα ναυπηγείο κοντά στην Οδησσό» ανέφερε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας, Igor Konashenkov.
Επιπλέον, ο Konashenkov είπε ότι χτυπήθηκαν αποθήκες καυσίμων συνολικού όγκου περίπου 70.000 τόνων στις περιοχές του Mykolaiv και της Οδησσού.
«Όλοι οι στόχοι που είχαν προγραμματιστεί, επλήγησαν.
Καταγράφηκαν επίσης πυρκαγιές και εκρήξεις στις κατεστραμμένες υποδομές» υποστήριξε ο εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης