Τελευταία Νέα
Διεθνή

Medvedev για επίθεση στη γέφυρα της Κριμαίας: Να σκοτώσουμε την ηγεσία των τρομοκρατών

Medvedev για επίθεση στη γέφυρα της Κριμαίας: Να σκοτώσουμε την ηγεσία των τρομοκρατών
Πρέπει να καταστρέψουμε την ηγεσία αυτών των τρομοκρατικών οργανώσεων είπε ο Medvedev
Σχετικά Άρθρα
Οι τρομοκράτες καταλαβαίνουν μόνο τη γλώσσα της βίας ανέφερε ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας της Ρωσίας, Dmitry Medvedev με αφορμή την επίθεση των Ουκρανών στη γέφυρα της Κριμαίας, ο οποίος μάλιστα σημείωσε πως δεν φτάνει να εντοπιστούν και να εξουδετερωθούν οι τρομοκράτες, αλλά πρέπει να σκοτωθεί και η ηγεσία τους.
«Η παγκόσμια αλλά και η δική μας εμπειρία δείχνουν ότι είναι αδύνατο να πολεμήσεις τους τρομοκράτες με διεθνείς κυρώσεις, εκφοβισμό ή προτροπές.
Αυτοί καταλαβαίνουν μόνο με τη γλώσσα της βίας.
Μόνο με προσωπικές και τελείως απάνθρωπες μεθόδους.
Για αυτό, είναι απαραίτητο να ανατινάξουμε τα σπίτια τους και τα σπίτια των συγγενών τους.
Να ψάξουμε και να εξουδετερώσουμε όλους τους συνενόχους τους και να εγκαταλείψουμε την ανόητη ιδέα μιας δίκης εναντίον τους.
Ωστόσο, το κυριότερο είναι να καταστραφεί η ηγεσία αυτών των τρομοκρατικών οργανώσεων, ανεξάρτητα από το που μπορεί να κρύβονται αυτά τα έντομα.
Είναι δύσκολο, αλλά πιθανό» ανέφερε ο Medvedev, υπονοώντας προφανώς ότι η Ρωσία πρέπει να εξουδετερώσει την ηγεσία του Κιέβου, μια και η Μόσχα υποστηρίζει πως πίσω από αυτήν τη δεύτερη επίθεση στη γέφυρα της Κριμαίας βρίσκεται ο Ουκρανός πρόεδρος, Volodymyr Zelensky και η κυβέρνησή του.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης