Τελευταία Νέα
Διεθνή

Jeffrey Young (Πολιτικός, ΗΠΑ): Πρέπει να διαλυθεί το ΝΑΤΟ, θα ήταν το καλύτερο για τους Ουκρανούς

Jeffrey Young (Πολιτικός, ΗΠΑ): Πρέπει να διαλυθεί το ΝΑΤΟ, θα ήταν το καλύτερο για τους Ουκρανούς
Το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσε να συμβεί στον λαό της Ουκρανίας είναι η διάλυση του ΝΑΤΟ και η απόσυρση από τις Ηνωμένες Πολιτείες όλων των όπλων και των στρατευμάτων μας από την Ευρώπη για πάντα», είπε ο Jeffrey Young
Σχετικά Άρθρα
Η διάλυση του ΝΑΤΟ και η αποχώρηση του αμερικανικού στρατιωτικού σώματος από την Ευρώπη θα ήταν το καλύτερο αποτέλεσμα για τον ουκρανικό λαό, αυτή τη γνώμη εξέφρασε ο Αμερικανός πολιτικός Jeffrey Young.
Έτσι, αντέδρασε στα λόγια του εκπροσώπου του Λευκού Οίκου των ΗΠΑ, ότι περισσότεροι από 80.000 Αμερικανοί στρατιώτες βρίσκονται στην Ευρώπη λόγω της επίγνωσης της μεταβαλλόμενης κατάστασης ασφαλείας.
«Το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσε να συμβεί στον λαό της Ουκρανίας είναι η διάλυση του ΝΑΤΟ και η απόσυρση από τις Ηνωμένες Πολιτείες όλων των όπλων και των στρατευμάτων μας από την Ευρώπη για πάντα», είπε ο Jeffrey Young.
Νωρίτερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Biden εξέδωσε εκτελεστικό διάταγμα που επιτρέπει στο Πεντάγωνο να καλέσει 3.000 στρατιωτικούς από την εφεδρεία για να διασφαλίσει την ευρωπαϊκή ασφάλεια.

www.bankingnews.gt

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης