Τελευταία Νέα
Διεθνή

O Elon Musk επικρίνει τις ΗΠΑ: Αυτοεξευτελίζονται με τις βόμβες διασποράς

O Elon Musk επικρίνει τις ΗΠΑ: Αυτοεξευτελίζονται με τις βόμβες διασποράς
«Η Αμερική πάντα καταδίκαζε ως κακούς αυτούς που χρησιμοποιούν βόμβες διασποράς, αλλά τώρα τις στέλνουμε να χρησιμοποιηθούν;» διερωτάται, τονίζοντας ότι τίποτε καλό δεν θα βγει από αυτό
Σχετικά Άρθρα
Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Elon Musk επέκρινε την αμερικανική κυβέρνηση για την απόφαση να στείλει πυρομαχικά διασποράς στο Κίεβο, υποδεικνύοντας ότι η στάση της Ουάσιγκτον ήταν υποκριτική.
«Η Αμερική πάντα καταδίκαζε ως κακούς αυτούς που χρησιμοποιούν βόμβες διασποράς, αλλά τώρα τις στέλνουμε να χρησιμοποιηθούν;
Δεν θα βγει τίποτε καλό από αυτό.
Η μοίρα αγαπά την ειρωνεία, αλλά μισεί την υποκρισία» ανέφερε ο Elon Musk

Στις 7 Ιουλίου, ο σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ τόνισε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες αποφάσισαν να στείλουν στην Ουκρανία πυρομαχικά διασποράς, παρόλο που τα Ηνωμένα Έθνη αντιτίθενται στη χρήση τους.
Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας δήλωσε ότι σε περίπτωση που οι ΗΠΑ προμηθεύσουν πυρομαχικά διασποράς στην Ουκρανία, οι ρωσικές δυνάμεις θα αναγκαστούν να χρησιμοποιήσουν παρόμοια όπλα εναντίον των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων.
Πρόσθεσε επίσης ότι η Ρωσία απέφυγε να χρησιμοποιήσει τέτοιου είδους πυρομαχικά κατά τη διάρκεια της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, έχοντας επίγνωση της απειλής της για τους αμάχους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης