Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ισραήλ: Στο νοσοκομείο εκτάκτως ο Netanyahu - «Αφυδάτωση» έγιναν οι «πόνοι στο στήθος»

Ισραήλ: Στο νοσοκομείο εκτάκτως ο Netanyahu - «Αφυδάτωση» έγιναν οι «πόνοι στο στήθος»
Μια σύντομη ανακοίνωση από το γραφείο του πρωθυπουργού επιβεβαίωσε ότι νοσηλεύεται, είναι σε καλή κατάσταση και υποβάλλεται σε εξετάσεις
Σχετικά Άρθρα
(Upd1) Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Benjamin Netanyahu υποβάλλεται σε ιατρικές εξετάσεις σε ισραηλινό νοσοκομείο, αλλά βρίσκεται σε καλή κατάσταση, ανακοίνωσε το γραφείο του, ενώ τα τοπικά μέσα ενημέρωσης δεν βλέπουν κάποιον λόγο για παράδοση της εξουσίας.
Ο 73χρονος Νετανιάχου διατηρούσε πλήρως τις αισθήσεις του καθ΄οδόν προς το νοσοκομείο Sheba στο Τελ Χασομέρ και εισήλθε περπατώντας στο τμήμα επειγόντων περιστατικών, μετέδωσε το ισραηλινό δίκτυο Channel 12 TV επικαλούμενο τον γιατρό του πρωθυπουργού.
Χωρίς να επικαλεστεί κάποια πηγή, το δίκτυο μετέδωσε ότι ο Netanyahu είχε παραπονεθεί για πόνους στο στήθος προτού μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Ο Netanyahu δεν θα υποβληθεί σε αναισθησία και δεν έχουν κινηθεί διαδικασίες για να χαρακτηριστεί ανίκανος να ηγηθεί, πρόσθεσε το ρεπορτάζ.
Το Τελ Χασομέρ είναι κοντά στην παραθαλάσσια πόλη Καισάρεια, όπου βρίσκεται η ιδιωτική κατοικία του πρωθυπουργού.
Τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι ο πρωθυπουργός βρισκόταν στο σπίτι του όταν είπε ότι δεν αισθάνεται καλά.
Ο Netanyahu είχε αισθανθεί αδιαθεσία στη διάρκεια της εβραϊκής γιορτής του Γιομ Κιπούρ στις αρχές Οκτωβρίου και είχε νοσηλευτεί για λίγες ημέρες.
Το Ισραήλ βρίσκεται σε συνθήκες καύσωνα αυτό το σαββατοκύριακο.
Το γραφείο του πρωθυπουργού επιβεβαίωσε ότι ο Netanyahu νοσηλεύεται στο Σέμπα, είναι σε καλή κατάσταση και υποβάλλεται σε εξετάσεις.
Λίγες ώρες αργότερα ωστόσο εξέδωσε νεότερη ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι οι γιατροί που τον εξέτασαν δεν βρήκαν κάτι το ανησυχητικό και η πρώτη  εκτίμησή τους είναι ότι είχε πρόβλημα αφυδάτωσης, λόγω της ζέστης, ενώ δεν επιβεβαίωσ τα περί πόνου στο στήθος που είχε αναφέρει νωρίτερα το τηλεοπτικό κανάλι Channel 12.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης