Τελευταία Νέα
Διεθνή

Orban (Ουγγαρία): Έπραξε σωστά το ΝΑΤΟ – Πρόσκληση στην Ουκρανία θα έφερνε νέο παγκόσμιο πόλεμο

Orban (Ουγγαρία): Έπραξε σωστά το ΝΑΤΟ – Πρόσκληση στην Ουκρανία θα έφερνε νέο παγκόσμιο πόλεμο
Οι Δυτικοί θέλουν πόλεμο στην Ουκρανία και οι Ουκρανοί είναι επιθετικοί υποστήριξε ο Ούγγρος πρωθυπουργός
Σχετικά Άρθρα
Το ΝΑΤΟ έπραξε σωστά όσον αφορά την μη πρόσκληση της Ουκρανίας στη Συμμαχία διότι αυτό θα οδηγούσε στην έναρξη ενός νέου παγκόσμιου πολέμου υποστήριξε ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας, Victor Orban αναφερόμενος στις αποφάσεις που ελήφθησαν κατά την πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ στη Λιθουανία.
«Αν είχαμε συμπεριλάβει την Ουκρανία στο ΝΑΤΟ, αυτό θα σήμαινε άμεσο παγκόσμιο πόλεμο» υποστήριξε μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Kossuth ο Orban, ο οποίος εξέφρασε τη λύπη του για το γεγονός ότι εξακολουθούν να επικρατούν στα κράτη της Δύσης το στρατιωτικό αίσθημα υπέρ της συνέχισης του πολέμου στην Ουκρανία.
«Οι Δυτικοί θέλουν πόλεμο στην Ουκρανία.
Οι Ουκρανοί είναι επιθετικοί και συνεχώς ζητούν κάτι» υπογράμμισε ο Orban, ο οποίος εκτίμησε ότι οι στρατιωτικές συγκρούσεις στην Ουκρανία θα συνεχιστούν για μεγάλο χρονικό διάστημα και για αυτό όπως είπε, η Ουγγαρία θα πρέπει να είναι έτοιμη για αυτό.

Ο πόλεμος θα τελειώσει όταν το πουν οι ΗΠΑ

Όπως είπε ο Orban, ο πόλεμος στην Ουκρανία θα τελειώσει όταν το θελήσουν οι ΗΠΑ, καθώς η Ουκρανία έχει χάσει την κυριαρχία της.
«Αν το θελήσουν οι Αμερικάνοι, η ειρήνη θα έρθει αύριο το πρωί.
Και το γιατί οι Αμερικάνοι δεν το θέλουν είναι ένα ερώτημα που σκέφτεται όλος ο κόσμος.
Η Ουκρανία έχει χάσει στην πραγματικότητα την κυριαρχία της: δεν έχει χρήματα, δεν έχει στρατιωτική βιομηχανία, δεν έχει καμία δική δυνατότητα για στρατιωτική παραγωγή.
Χρήματα λαμβάνει κυρίως από τις ΗΠΑ, στρατιωτικά μέσα από τους Αμερικάνους και τη Δύση» υποστήριξε ο Ούγγρος πρωθυπουργός, επισημαίνοντας πως εάν η Ουάσινγκτον έλεγε πως θέλει ειρήνη και κατάπαυση πυρός, αυτό θα συνέβαινε ήδη από το επόμενο πρωινό.
«Γιατί οι Αμερικάνοι δεν θέλουν κάτι τέτοιο, δεν το γνωρίζουμε.
Δεν λάβαμε κάποια απάντηση ούτε στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ» ανέφερε ο Orban.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης