Τελευταία Νέα
Διεθνή

Robert Kennedy Jr (ΗΠΑ): Ατελείωτος ο πόλεμος εάν δεχθούν την Ουκρανία στο ΝΑΤΟ

Robert Kennedy Jr (ΗΠΑ): Ατελείωτος ο πόλεμος εάν δεχθούν την Ουκρανία στο ΝΑΤΟ
Θα είναι μια εξέλιξη εντελώς απαράδεκτη για τη Ρωσία υποστήριξε ο Robert Kennedy Jr
Σχετικά Άρθρα
Την εκτίμηση πως σε περίπτωση που οι δεσμεύσεις των Δυτικών για την ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ γίνουν πραγματικότητα, τότε ο πόλεμος με τη Ρωσία θα παραταθεί για αόριστο χρονικό διάστημα διατύπωσε ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για το προεδρικό χρίσμα των αμερικανικών προεδρικών εκλογών του 2024, Robert Kennedy Jr.
«Δεδομένου ότι η ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ είναι εντελώς απαράδεκτη για τη Ρωσία, αυτό στην πραγματικότητα θα σημαίνει έναν ατελείωτο πόλεμο» ανέφερε σε ανάρτηση του στο twitter ο Robert Kennedy Jr (ανιψιός του John F. Kennedy), ο οποίος έχει διατυπώσει έντονες επικρίσεις στην αμερικανική κυβέρνηση για τους χειρισμούς της στην ουκρανική κρίση, αναφέροντας μάλιστα πως η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία δεν είναι τίποτα άλλο «από πόλεμος των ΗΠΑ κατά της Ρωσίας».
Ο Kennedy αναφέρθηκε επί της ουσίας στις δηλώσεις του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ, Jens Stoltenberg, ο οποίος ανακοίνωσε από τη Σύνοδο Κορυφής στη Λιθουανία πως η Ουκρανία δεν θα χρειαστεί να εφαρμόσει το σχέδιο δράσης για την ένταξη της στο ΝΑΤΟ, πως εγκρίθηκε ένα πολυετές πρόγραμμα στρατιωτικής βοήθειας προς το Κίεβο και πως δημιουργήθηκε ένα Συμβούλιο ΝΑΤΟ – Ουκρανίας για τον καλύτερο συντονισμό των δύο πλευρών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης