Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μεγάλη Βρετανία: Αποκαλύφθηκε ο Huw Edwards ως ο παρουσιαστής του BBC που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση

Μεγάλη Βρετανία: Αποκαλύφθηκε ο Huw Edwards ως ο παρουσιαστής του BBC που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση
Την αποκάλυψη έκανε η γυναίκα του Vicky Flind ενώ επικαλέστηκε και προβλήματα ψυχικής υγείας του γνωστού παρουσιαστή
Ο Χου Έντουαρντς ονομάστηκε από τη σύζυγό του Βίκυ Φλιντ ως ο παρουσιαστής του BBC που αντιμετωπίζει κατηγορίες για αγορά φωτογραφικού υλικού σεξουαλικού χαρακτήρα καθώς και για παρενοχλήσεις μέσω πλατφόρμας γνωριμιών.
Σε μια δήλωση στο πρακτορείο ειδήσεων PA, η Φλιντ είπε ότι ο σύζυγός της «υπέφερε από σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας» και «λάμβανε νοσοκομειακή περίθαλψη όπου θα παραμείνει για το άμεσο μέλλον», και ζήτησε ιδιωτικότητα για την οικογένειά της.
Ειδικότερα, η Φλιντ δήλωσε: «Υπό το φως της πρόσφατης αναφοράς σχετικά με τον «παρουσιαστή του BBC», κάνω αυτή τη δήλωση εκ μέρους του συζύγου μου, Χου Έντουαρντς, μετά από πέντε εξαιρετικά δύσκολες μέρες για την οικογένειά μας. Το κάνω αυτό πρωτίστως από έγνοια για την ψυχική του ευημερία και για να προστατεύσω τα παιδιά μας.
«Πάσχει από σοβαρά προβλήματα ψυχικής υγείας. Όπως είναι καλά τεκμηριωμένο, τα τελευταία χρόνια νοσηλευόταν για σοβαρή κατάθλιψη.
«Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών έχουν επιδεινώσει πολύ τα πράγματα, υπέστη ένα ακόμη σοβαρό επεισόδιο και τώρα λαμβάνει νοσοκομειακή περίθαλψη, όπου θα παραμείνει για το άμεσο μέλλον.
«Μόλις γίνει καλά για να το κάνει, σκοπεύει να απαντήσει στις ιστορίες που έχουν δημοσιευτεί.
«Για να είμαστε σαφείς, στον Χου ενημερώθηκε για πρώτη φορά ότι υπήρχαν κατηγορίες εναντίον του την περασμένη Πέμπτη.
«Σε αυτές τις συνθήκες και δεδομένης της κατάστασης του συζύγου μου, θα ήθελα να ζητήσω να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή της οικογένειάς μου και όλων των άλλων που εμπλέκονται σε αυτά τα ανατρεπτικά γεγονότα. Γνωρίζω ότι ο Χου λυπάται βαθιά που τόσοι πολλοί συνάδελφοι έχουν επηρεαστεί από την πρόσφατη φημολογία των μέσων ενημέρωσης. Ελπίζουμε ότι αυτή η δήλωση θα την τερματίσει».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης