Τελευταία Νέα
Διεθνή

Η Ιαπωνία θα παράσχει στην Ουκρανία συστήματα ανίχνευσης drone

Η Ιαπωνία θα παράσχει στην Ουκρανία συστήματα ανίχνευσης drone
Σημειώνεται ότι για τους σκοπούς αυτούς θα χρησιμοποιηθούν κονδύλια ύψους 30 εκατομμυρίων δολαρίων, τα οποία η Ιαπωνία μετέφερε προηγουμένως στο ταμείο του ΝΑΤΟ
Το Τόκιο θα παράσχει στο Κίεβο συστήματα ανίχνευσης μη επανδρωμένων οχημάτων ανακοίνωσε την Τετάρτη 12/7 στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους ο Ιάπωνας πρωθυπουργός.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Kyodo, ο επικεφαλής της ιαπωνικής κυβέρνησης τόνισε ότι η Ιαπωνία «θα παράσχει περαιτέρω μη θανατηφόρα βοήθεια στην Ουκρανία, ειδικότερα, θα παράσχει συστήματα για τον εντοπισμό μη επανδρωμένων αεροσκαφών».
Σημειώνεται ότι για τους σκοπούς αυτούς θα χρησιμοποιηθούν κονδύλια ύψους 30 εκατομμυρίων δολαρίων, τα οποία η Ιαπωνία μετέφερε προηγουμένως στο ταμείο του ΝΑΤΟ.
Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Πρωθυπουργός Kishida συμμετέχει στη σύνοδο του ΝΑΤΟ, με την οποία η Ιαπωνία συμφώνησε σε ένα νέο σχέδιο συνεργασίας, το οποίο περιλαμβάνει, ειδικότερα, την ανάπτυξη συνεργασίας στον τομέα της προστασίας του κυβερνοχώρου και των διαστημικών δορυφόρων.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης