Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ξέχασαν την Ουκρανία, δεν σταμάτησαν τα πειράγματα οι «Πρώτες Κυρίες» - Ευδιάθετος και ο Zelensky στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ

Ξέχασαν την Ουκρανία, δεν σταμάτησαν τα πειράγματα οι «Πρώτες Κυρίες» - Ευδιάθετος και ο Zelensky στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ
Η 45χρονη Zelenska και η 70χρονη Macron, που συνόδευαν τους συζύγους τους στη Σύνοδο, δεν σταμάτησαν να γελούν σαν δύο καλές φίλες
«Τα βλέμματα όλων μαγνήτισαν χθες η Br. Macron και η Olena Zelenska, στη διάρκεια του δείπνου που παρέθεσε η προεδρία της Λιθουανίας, οικοδέσποινα χώρα της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ», γράφουν τα δυτικά ΜΜΕ με τις πρώτες κυρίες να... ξεχνούν ότι στην Ουκρανία μαίνονται οι μάχες, δείχνοντας εμφανώς ευδιάθετες.
Μάλιστα εκείνο που έδειξε να κεντρίζει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ ήταν οι ενδυματολογικές επιλογές που έκαναν οι «Πρώτες Κυρίες» της Ουκρανίας και της Γαλλίας.
Η 45χρονη Zelenska και η 70χρονη Macron, που συνόδευαν τους συζύγους τους στη Σύνοδο, δεν σταμάτησαν να γελούν σαν δύο καλές φίλες. Η Olena έκλεψε τις εντυπώσεις με ένα εντυπωσιακό μπλε σύνολο, ενώ η Γαλλίδα Πρώτη Κυρία έδειχνε υπέροχη στα λευκά, μεταδίδει το δημοσίευμα στη Daily Mail, την ώρα που χιλιάδες Ουκρανοί έχουν χάσει τη ζωή τους πίσω στην πατρίδα.
«Η Πρώτη Κυρία της Ουκρανίας, μητέρα δύο παιδιών θάμπωσε τους παρευρισκόμενους με το γοητευτικό της χαμόγελο. Συνδύασε το σύνολό της με με δερμάτινες ψηλές γόβες κι έκανε μπούκλες τα καστανόξανθα μαλλιά της», γράφει το βρετανικό μέσο.
Οι δύο «Πρώτες Κυρίες» εμφανίστηκαν ευδιάθετες και πόζαραν για φωτογραφίες μαζί αλλά και χωρίς τους συζύγους τους... κάτι σαν περιγραφή για εβδομάδα μόδας...

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης