Τελευταία Νέα
Διεθνή

Έξι νεκροί από πτώση ελικοπτέρου στο Νεπάλ

Έξι νεκροί από πτώση ελικοπτέρου στο Νεπάλ
Το ελικόπτερο της Manang Air μετέφερε πέντε Μεξικανούς επιβάτες και έναν πιλότο από το Νεπάλ
Έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε συντριβή ελικοπτέρου στο Νεπάλ, δήλωσε την Τρίτη εκπρόσωπος του διεθνούς αεροδρομίου Tribhuvan του Κατμαντού.
Το ελικόπτερο της Manang Air μετέφερε πέντε Μεξικανούς επιβάτες και έναν πιλότο από το Νεπάλ, δήλωσε στο CNN ο Teknath Sitoula.
Το Reuters ανέφερε ότι η Manang Air εξυπηρετεί τουρίστες που θέλουν να δουν τις κορυφές του Νεπάλ, συμπεριλαμβανομένου του Έβερεστ, του ψηλότερου βουνού του κόσμου.
Ξεκίνησε από την περιοχή Σολουκούμπου, όπου βρίσκεται το Έβερεστ, στις 10:05 π.μ. τοπική ώρα (12:20 π.μ. ώρα Ελλάδας) την Τρίτη, με προορισμό την πρωτεύουσα Κατμαντού, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας του Νεπάλ.
Το ελικόπτερο έχασε την επαφή λιγότερο από 10 λεπτά αργότερα, στις 10:13 π.μ., και αργότερα βρέθηκε να έχει συντριβεί στον επαρχιακό δήμο Likhupike του Solukhumbu, σύμφωνα με την αρχή.
Πρόσθεσε ότι οι ντόπιοι και η αστυνομία που έφτασαν στο σημείο της συντριβής βρήκαν τις σορούς όλων των επιβαινόντων.
Και οι έξι σοροί έχουν εντοπιστεί. Ξεκινάμε τώρα τη διαδικασία για τη μεταφορά τους στο Κατμαντού. Θα πάρει αρκετό χρόνο γιατί σημαίνει να ταξιδέψουμε οδικώς από το σημείο της συντριβής και στη συνέχεια να πετάξουμε για το Κατμαντού”, δήλωσε ο Σιτούλα στο CNN.
Πρόσθεσε ότι τα αίτια της συντριβής δεν έχουν ακόμη προσδιοριστεί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης