Τελευταία Νέα
Διεθνή

Αποκάλυψη Robert Kennedy Jr.: Η CIA συμμετείχε στη χρηματοδότηση του εργαστηρίου στην Wuhan - Πάνω από 64 εκατ. δολ

Αποκάλυψη Robert Kennedy Jr.: Η CIA συμμετείχε στη χρηματοδότηση του εργαστηρίου στην Wuhan - Πάνω από 64 εκατ. δολ
«Νομίζω ότι η CIA συμμετείχε σίγουρα σε αυτήν την έρευνα», δήλωσε ο Kennedy
Σχετικά Άρθρα
Ο υποψήφιος για την προεδρία Robert F. Kennedy Jr δήλωσε ότι πιστεύει ότι η CIA συμμετείχε στην χρηματοδότηση του εργαστηρίου της Γουχάν από όπου ξεκίνησε η πανδημία του COVID.
Σε συνέντευξή του στον Jesse Watters του Fox News, ο Kennedy είπε ότι η κυβέρνηση Biden δεν ενδιαφέρεται να επικρίνει ουσιαστικά την Κίνα για την συγκάλυψη της διαρροής του εργαστηρίου, επειδή θα αποκάλυπτε προγράμματα βιοόπλων που χρηματοδοτούνται από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας.
«Νομίζω ότι η CIA συμμετείχε σίγουρα σε αυτήν την έρευνα», δήλωσε ο Kennedy, προσθέτοντας «Την χρηματοδότησαν μέσω της USAID. Και το NIH, νομίζω, στο τέλος έδωσε περίπου 26 εκατομμύρια δολάρια σ στο εργαστήριο της Γουχάν. Αλλά η USAID, η οποία λειτουργούσε ως υποκατάστατο της CIA, έδωσε πάνω από 64 εκατομμύρια δολάρια. Το Πεντάγωνο έδωσε επίσης πολλά χρήματα».
«Υπήρχαν χώρες που έκαναν το αντίθετο από αυτό που κάναμε εμείς που παρείχαν Ιβερμεκτίνη, Υδροξυχλωροκίνη, άλλες πρώιμες θεραπείες στον πληθυσμό τους και είχαν το 1/200 του ποσοστού θνησιμότητας μας», είπε ο Kennedy για την αντιμετώπιση του COVID.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης