Τελευταία Νέα
Διεθνή

Νέα εξέλιξη: Οι 25.000 Wagner και ο Prigozhin συμφώνησαν να ενσωματωθούν στον ρωσικό στρατό

Νέα εξέλιξη: Οι 25.000 Wagner και ο Prigozhin συμφώνησαν να ενσωματωθούν στον ρωσικό στρατό
Οι 25.000 Wagner και ο Prigozhin ο επικεφαλής του ιδιωτικού μισθοφορικού στρατού συμφώνησαν να ενσωματωθούν στον ρωσικό στρατό
Μια νέα και άκρως αναμενόμενη εξέλιξη σημειώθηκε στον ρωσικό στρατό… κόντρα στην προπαγάνδα της Δύσης, της Ουκρανίας και των δυτικών μέσων ενημέρωσης…
Οι 25.000 Wagner και ο Prigozhin ο επικεφαλής του ιδιωτικού μισθοφορικού στρατού συμφώνησαν να ενσωματωθούν στον ρωσικό στρατό
Στις 10 Ιουλίου, δύο πολύ αξιόπιστες πηγές ειδήσεων, το SouthFront και το TheIntelDrop, δημοσίευσαν ταυτόχρονα την είδηση ο Ανώτατος Διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσίας, Πρόεδρος Putin, δεν έχει κακία ούτε εναντίον του Yevgeny Prigozhin και των στρατιωτών και αξιωματικών Wagner που τον ακολούθησαν στις 23 Ιουνίου στην ανταρσία του εναντίον των στρατηγών της Ρωσίας.
Φαίνεται λοιπόν ότι οι Wagner θα ακολουθήσουν αυστηρά τις εντολές του Ρωσικού Γενικού Επιτελείου - τα ίδια άτομα εναντίον των οποίων είχε εξεγερθεί ο Prigozhin.
Να σημειωθεί ότι στις 29 Ιουνίου ο Putin συναντήθηκε με τον Yevgeny Prigozhin και 35 αξιωματικούς των Wagner…
«Με τη σειρά τους, οι διοικητές των Wagner έδωσαν την δική τους για τα γεγονότα, τόνισαν ότι είναι ένθερμοι υποστηρικτές και στρατιώτες του αρχηγού του κράτους και του Ανώτατου Διοικητή Putin», είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, προσθέτοντας ότι εξέφρασαν την ετοιμότητά τους «να συνεχίσουν να αγωνίζονται για την Πατρίδα».

Κάποιος μόνο εικασίες μπορεί να κάνει.
Πρώτον, πολλοί περίμεναν αυτή την εξέλιξη επειδή όλοι οι μαχητές Wagner είναι άνθρωποι με αποδεδειγμένα τεράστιο θάρρος και αφοσίωση στη χώρα τους, και ο ίδιος ο Yevgeny Prigozhin χαίρει μεγάλης εκτίμησης από αυτούς, ακόμη και εάν η πλειονότητα τους αρνήθηκε να συμμετάσχει στην ανταρσία
Δεύτερον, ότι, τώρα που όλοι αυτοί (συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του Yevgeny Prigozhin) έχουν δεσμευτεί να τηρούν 100% τις εντολές του Γενικού Επιτελείου, δεν έχει νόημα για βεντέτες.

Η φράση «Δεν αποκαλύφθηκαν άλλες λεπτομέρειες» υποδηλώνει ότι η δέσμευση από κάθε μία από τις μαχητικές δυνάμεις του Wagner θα είναι όχι μόνο απαραβίαστη αλλά και εμπιστευτική.
Η κυβέρνηση της Ρωσίας δεν έχει τίποτα να κερδίσει με το να ντροπιάσει κανέναν: ο σκοπός τους είναι να πολεμήσουν για να διατηρήσουν την ανεξαρτησία της Ρωσίας και να νικήσουν τις προσπάθειες του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ να νικήσουν τη Ρωσία.
Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσίας —συμπεριλαμβανομένων τώρα των πρώην δυνάμεων Wagner— είναι αληθινοί πατριώτες, όλοι αγωνίζονται για τον ίδιο σκοπό: τη διατήρηση της ανεξαρτησίας της Ρωσίας.
Αυτή η διευθέτηση είναι εύλογη… για τους ρώσους…

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης