Τελευταία Νέα
Διεθνή

Rand Paul (ΗΠΑ): Σταματήστε να «παραμυθιάζετε» τον Zelensky για είσοδο στο ΝΑΤΟ - Biden, Συμμαχία επιδίωξαν την ρωσική εισβολή

Rand Paul (ΗΠΑ): Σταματήστε να «παραμυθιάζετε» τον Zelensky για είσοδο στο ΝΑΤΟ - Biden, Συμμαχία επιδίωξαν την ρωσική εισβολή
Πρέπει να επικρατήσει η λογική αν θέλουμε να κρατήσουμε το έθνος μας, οπότε «σταματήστε να τροφοδοτείτε την επιθυμία Zelensky με παραμύθια», δείτε τους «δράκους», γιατί αντίθετα με ότι συμβαίνει σ'αυτά, δεν θα υπάρξει «κι έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα», δηλώνει ο γερουσιαστής Rand Paul
Η ρωσική εισβολή στην Ουκρανία θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί.
Το καθεστώς Biden - Harris και το ΝΑΤΟ είχαν πει στον Ουκρανό Πρόεδρο Volodymyr Zelensky ότι δεν επρόκειτο να μπουν στη συμμαχία, αλλά έπρεπε να κρατήσει αυτές τις πληροφορίες μυστικές.
Η Ρωσία, νομίζοντας ότι το ΝΑΤΟ επρόκειτο να φέρει την Ουκρανία, εισέβαλε.
Τα υπόλοιπα είναι ιστορία που ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια μας.

Ήθελαν το ΝΑΤΟ και το καθεστώς Biden - Harris να εισβάλει η Ρωσία;

Ναι, σύμφωνα με τον Ουκρανό πρόεδρο Zelensky, όπως σημείωσε σε συνέντευξή του στο CNN λίγο μετά την έναρξη της εισβολής, βίντεο το οποίο παραδόξως, είναι πλεόν δύσκολο να το βρεις σήμερα, αφού ο δαίμων του διαδικτύου το έχει ρίξει στο πυρ το εξώτερο, όπως σημειώνει η ιστοσελίδα NOQ Report.
Τώρα, o νεοσυντηρητικούς γερουσιαστής Lindsey Graham, ηγείται της εισόδου της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ.
Όπως ανέβασε στο Twitter:
«Θα συνεργαστώ με Ρεπουμπλικάνους και Δημοκρατικούς στη Γερουσία για την ψήφιση ενός ψηφίσματος που θα προτρέπει την ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ.
Ο καλύτερος τρόπος για την πρόληψη μελλοντικών πολέμων και την προώθηση της ειρήνης είναι να δημιουργηθούν εγγυήσεις ασφάλειας που θα κάνουν τα έθνη-επιθετικά να σκεφτούν δύο φορές πριν ξεκινήσουν πολέμους.
Η ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ είναι ζωτικής σημασίας για τη μελλοντική ασφάλεια της Ευρώπης και του κόσμου.
Πιστεύω ότι υπάρχει μια συντριπτική πλειοψηφία Γερουσιαστών που υποστηρίζουν αυτήν την πρόταση».

Η απομυθοποίηση της άποψης Graham

Το αληθινό μέρος είναι η αρχή όταν είπε ότι θα συνεργαζόταν με Ρεπουμπλικάνους και Δημοκρατικούς, αφήνοντας στο περιθώριο το δεδομένο, ότι αυτοί με τους οποίους θέλει να συνεργαστεί είναι μέλη του UniParty Swamp, που αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος στο Καπιτώλιο.
Μετά από αυτή τη δήλωση, τα υπόλοιπα είναι ψέματα ολκής, γιατί:
- Όχι, η προσθήκη της Ουκρανίας ΔΕΝ θα αποτρέψει μελλοντικούς πολέμους ούτε θα προωθήσει την ειρήνη.
- Όχι, οι επιτιθέμενες χώρες δεν θα σκεφτούν δύο φορές πριν ξεκινήσουν πολέμους, επειδή το ΝΑΤΟ έχει αποδείξει ότι δεν είναι τόσο ισχυρό όσο προσποιήθηκε ότι είναι εδώ και χρόνια και,
- Όχι, η ένταξη της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ δεν είναι ζωτικής σημασίας για τη μελλοντική ασφάλεια της Ευρώπης και του κόσμου.

Δυστυχώς, έχει επίσης δίκιο όταν είπε ότι η συντριπτική πλειοψηφία του Βάλτου θα υποστηρίξει την ένταξη παρά το γεγονός ότι θα επιδεινώσει ακόμη περισσότερο τις σχέσεις με τη Ρωσία.
Ο ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής μη - μέλος του UniParty Swamp Rand Paul απαντά ρητά και κατηγορηματικά στον συνάδελφό του Lidsay Graham, στο Twitter:
«Με τίποτα.... Θα είναι ένα ακριβό λάθος –ως συνήθως– και θα μπορούσε κάλλιστα να μας οδηγήσει σε πόλεμο με τη Ρωσία, κάτι που κανείς δεν πρέπει να θέλει».
Είναι ασφαλές να πούμε ότι η Παγκόσμια Ελίτ της Καμπάλα (Globalist Elite Cabal) είναι πλήρως υπεύθυνη για το τι συμβαίνει στο UniParty Swamp τώρα.
Ωθούν την Αμερική όχι μόνο στο χείλος του πολέμου αλλά στο χείλος της πλήρους κατάρρευσης.
Πρέπει να επικρατήσει η λογική αν θέλουμε να κρατήσουμε το έθνος μας, οπότε σταματήστε να τροφοδοτείτε την επιθυμία Zelensky με παραμύθια... δείτε τους δράκους, γιατί αντίθετα με ότι συμβαίνει στα παραμύθια, δεν θα υπάρξει «κι έζησαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα»!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης