Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Δεν υπάρχει προοπτική για διαπραγματεύσεις με την Ουκρανία – Δεν τις αποκλείουμε

Ρωσία: Δεν υπάρχει προοπτική για διαπραγματεύσεις με την Ουκρανία – Δεν τις αποκλείουμε
Είναι σημαντικό για εμάς να επιτύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου
Σχετικά Άρθρα
Δεν υπάρχει καμία προοπτική για διαπραγματεύσεις με την Ουκρανία, αλλά δεν τις αποκλείουμε υποστήριξε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov αναφερόμενος στις πρωτοβουλίες που λαμβάνονται για μια ειρηνική διευθέτηση της ουκρανικής κρίσης.
«Σε διάφορα επίπεδα, συμπεριλαμβανομένου του ανώτατου, έχουμε πει ότι η ρωσική πλευρά δεν κλείνει την πόρτα στη διαδικασία της διαπραγμάτευσης.
Μέχρι στιγμής όμως δεν βλέπουμε καμία προοπτική για μια διαπραγματευτική διαδικασία» υποστήριξε ο Peskov αναφερόμενος στην πρόταση Lukashenko ότι θα μπορούσαν να αρχίσουν συνομιλίες έως το φθινοπωρο.
«Είναι σημαντικό για εμάς να επιτύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει.
Αυτοί μπορούν να επιτευχθούν με διαφορετικούς τρόπους.
Αλλά αυτή τη στιγμή, δυστυχώς, τα πολιτικά και διπλωματικά μέσα είναι απρόσιτα, πιθανώς λόγω της άρνησης μιας τέτοιας δυνατότητας από το καθεστώς του Κιέβου, και μιας έντονης απροθυμίας για μια τέτοια διαδικασία από την Ουάσιγκτον» σημείωσε ο Peskov, τονίζοντας ότι οι ΗΠΑ έχουν άμεση επιρροή στο καθεστώς του Κιέβου.

Παρακολουθούμε τις επαφές Erdogan - Zelensky

Ο Peskov υποστήριξε ότι το Κρεμλίνο θα παρακολουθήσει από κοντά τη συνάντηση των προέδρων Erdogan - Zelensky στην Κωνσταντινούπολη, οι οποίοι και θα συζητήσουν το θέμα της επέκτασης της συμφωνίας για τα σιτηρά.
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου είπε πως είναι πολύ πιθανό ο πρόεδρος Putin να συνομιλήσει σύντομα με τον Erdogan, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν έχει καθοριστεί κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης