Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εισβολή τζιπ σε σχολείο στο Λονδίνο - Ένα κοριτσάκι νεκρό και 17 τραυματίες

Εισβολή τζιπ σε σχολείο στο Λονδίνο - Ένα κοριτσάκι νεκρό και 17 τραυματίες
Ήταν η τελευταία ημέρα της σχολικής χρονιάς
Ανεβαίνει ο αριθμός των τραυματιών μετά την εισβολή ΙΧ σε δημοτικό σχολείο στο Γουίμπλεντον έξω από το Λονδίνο, ενώ επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι και για νεκρό, καθώς κατέληξε ένα κοριτσάκι.
Σύμφωνα με την Evening Standard, ο αριθμός των τραυματιών ανέρχεται πλέον σε 17, ενώ υπάρχει και ένα νεκρό κοριτσάκι, ενώ συνελήφθη η οδηγός του οχήματος.
Παράλληλα, ο βρετανικός ιστότοπος αναφέρει πως οι εννέα εξ αυτών είναι σε κρίσιμη κατάσταση.
Όπως αναφέρουν οι Αρχές, πρόκειται για μία γυναίκα οδηγό, η οποία για κάποιον λόγο έχασε τον έλεγχο του οχήματός της -ενός πολυτελούς Land Rover- και έπεσε στον τοίχο του σχολείου, στο οποίο γινόταν η εκδήλωση για την αποφοίτηση των παιδιών. Πιθανολογείται ότι η γυναίκα αντιμετώπισε κάποιο πρόβλημα υγείας.
Οι μαθήτριες του προπαρασκευαστικού σχολείου, ηλικίας 4 έως 11 ετών, που καταβάλλουν δίδακτρα που ξεπερνούν ετησίως τις 16.000 λίρες, γιόρταζαν στον ίδιο χώρο όπου έπεσε το 4x4 την αποφοίτησή τους, καθώς ήταν η τελευταία ημέρα της σχολικής χρονιάς.

Σε κρίσιμη κατάσταση πολλοί τραυματίες

Ο βουλευτής του Γουίμπλεντον, Στίβεν Χάμοντ, είπε στο BBC ότι πολλοί από τους τραυματίες ήταν σε «κρίσιμη» κατάσταση, αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει η ακριβής εικόνα των τραυματιών. Μέχρι στιγμής υπάρχουν εννέα επιβεβαιωμένοι τραυματίες, επτά παιδιά και δύο ενήλικες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης