Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ράλι 6% στην Tesla - Ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις οι παραδόσεις οχημάτων

Ράλι 6% στην Tesla - Ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις οι παραδόσεις οχημάτων
Η Τesla παρέδωσε πάνω από 466.000 οχήματα στο τρίμηνο
Ράλι 6% σημειώνουν οι μετοχές της Tesla προσυνεδριακά, καθώς οι παραδόσεις οχημάτων ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις για το β΄τρίμηνο.
Ο κολοσσός των ηλεκτρικών οχημάτων (EV) Tesla δημοσίευσε αριθμούς παραδόσεων δευτέρου τριμήνου που ξεπέρασαν εύκολα τη συναίνεση της Wall Street, επωφελούμενος από τις μειώσεις τιμών.
Η Τesla παρέδωσε πάνω από 466.000 οχήματα στο τρίμηνο, ξεπερνώντας τις εκτιμήσεις της Wall Street για 448.350 παραδόσεις.
Η εταιρεία παρήγαγε σχεδόν 480.000 οχήματα στο τρίμηνο.
Η παραγωγή και οι παραδόσεις του Model 3/Y ήταν 460.211 και 446.915, αντίστοιχα. 
Η παραγωγή και οι παραδόσεις του Model S/X ήταν 19.489 και 19.225, αντίστοιχα.
Σχολιάζοντας τα μεγέθη, οι αναλυτές της Wedbush δήλωσαν ότι ο ρυθμός θα "στείλει τις αρκούδες σε κατάσταση χειμερίας νάρκης".
"Οι περικοπές τιμών που εφαρμόστηκαν στις αρχές του 2023 έχουν αποδώσει σημαντικά μερίσματα για την Musk & Co. καθώς η ζήτηση φαίνεται να παραμένει πολύ ισχυρή και η αποτελεσματικότητα της παραγωγής επέτρεψε την μαζική υπερκάλυψη των παραδόσεων αυτό το τρίμηνο", ανέφεραν.
"Συνολικά, πιστεύουμε ότι η Tesla εξακολουθεί να είναι σε καλό δρόμο για να πετύχει το στόχο της για παράδοση 1,8 εκατομμυρίων μονάδων για το έτος με αυτή την επίδοση και θα πρέπει να είναι σε θέση να το κάνει με μια ιστορία περιθωρίου κέρδους που πέφτει στα επόμενα 1-2 τρίμηνα και ανεβαίνει ξανά στο FY24".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης