Τελευταία Νέα
Διεθνή

Μήνυμα Putin σε Λευκορωσία: Αντιμετωπίζουμε σοβαρές εξωτερικές απειλές και προκλήσεις

Μήνυμα Putin σε Λευκορωσία: Αντιμετωπίζουμε σοβαρές εξωτερικές απειλές και προκλήσεις
Σημαντική η σημερινή Ημέρα Ανεξαρτησίας της Λευκορωσίας, απελευθερώθηκε από τους Γερμανο-φασίστες εισβολείς λέει ο Putin
Σχετικά Άρθρα
Ρωσία και Λευκορωσία αντιμετωπίζουν από κοινού πολύ σοβαρές εξωτερικές απειλές και προκλήσεις αναφέρει σε μήνυμά του ο πρόεδρος της Ρωσίας, Vladimir Putin με αφορμή τη σημερινή Ημέρα Ανεξαρτησίας της Λευκορωσίας.
«Οι δεσμοί αδελφικής φιλίας και αμοιβαίας υποστήριξης που δοκιμάστηκαν στα σκληρά χρόνια του πολέμου παραμένουν μια αξιόπιστη βάση για τις συμμαχικές σχέσεις Ρωσίας-Λευκορωσίας.
Αυτό επιβεβαιώνεται πλήρως σήμερα καθώς οι χώρες μας αντιμετωπίζουν από κοινού πολύ σοβαρές εξωτερικές απειλές και προκλήσεις» επισημαίνει ο Putin.
«Αυτή η γιορτή έχει σημασία όχι μόνο για τους Λευκορώσους αλλά και για τους Ρώσους γιατί συνδέεται με ένα πολύ αξιόλογο γεγονός στην κοινή ιστορία των δύο κρατών: την απελευθέρωση του Μινσκ από τους γερμανοφασίστες εισβολείς» υπογραμμίζει ο Putin, εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως η οικοδόμηση των διμερών σχέσεων και η ενίσχυση των θεσμών του Ενωσιακού Κράτους, θα έχει ως αποτέλεσμα Ρωσία και Λευκορωσία να ξεπεράσουν τις όποιες δυσκολίες και να διαφυλάξουν τα νόμιμα συμφέροντα τους στη διεθνή σκηνή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης