Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δήμαρχος παντρεύτηκε... κροκόδειλο στο Μεξικό και φίλησε το ερπετό για να σφραγίσει την ένωση!

Δήμαρχος παντρεύτηκε... κροκόδειλο στο Μεξικό και φίλησε το ερπετό για να σφραγίσει την ένωση!
Η... «Μικρή Πριγκίπισσα» όπως ονομάζεται ο αλιγάτορας, πιστεύεται ότι είναι μια θεότητα που αντιπροσωπεύει τη Μητέρα Γη και ο γάμος της με τον τοπικό ηγέτη συμβολίζει την ένωση των ανθρώπων με το θείο!
Έναν κροκόδειλο, για την ακρίβεια ένα θηλυκό αλιγάτορα παντρεύτηκε ο Victor Hugo Sosa, δήμαρχος του San Pedro Huamelula, στο Μεξικό και μάλιστα, της έδωσε και ένα φιλί στην άκρη της μουσούδας, η οποία βέβαια όπως φάνηκε στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, είχε ερμητικά κλεισμένα τα σαγόνια της «νύφης» (πολύ καλά δεμένα) μη τύχει και... ανταποδώσει την αβρότητα και λήξει ο γάμος πριν καν... αρχίσει από τις δυσάρεστες συνέπειες ενός δαγκώματος.
Η... «Μικρή Πριγκίπισσα» όπως ονομάζεται ο αλιγάτορας, είναι 7 ετών πιστεύεται ότι είναι μια θεότητα που αντιπροσωπεύει τη Μητέρα Γη και ο γάμος της με τον τοπικό ηγέτη συμβολίζει την ένωση των ανθρώπων με το θείο!
Ο τελετουργικός γάμος αυτός είναι έθιμο της προϊσπανικής εποχής στην πολιτεία Οαχάκα, στο νοτιοδυτικό Μεξικό, όπου ζουν οι φυλές αυτοχθόνων Τσοντάλ και Ουάβε.
Είναι ουσιαστικά προσευχή στη φύση, ικεσία για να χαρίσει στους κατοίκους αφθονία τροφίμων.
Με αυτόν τον τρόπο ζητούν από τη φύση άφθονη βροχή, άφθονη τροφή, να υπάρχουν ψάρια στον ποταμό.
Στη «γαμήλια» τελετή, ακούστηκε παραδοσιακή μουσική και οι γλεντζέδες χόρεψαν εκλιπαρώντας τον ιθαγενή αρχηγό να φιλήσει τη νέα του νύφη

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης