Τελευταία Νέα
Διεθνή

National Geographic: Τίτλοι τέλους για το θρυλικό περιοδικό μετά από 135 χρόνια

National Geographic: Τίτλοι τέλους για το θρυλικό περιοδικό μετά από 135 χρόνια
Το National Geographic παραμένει μεταξύ των πλέον διαβασμένων εντύπων στην Αμερική
Τέλος εποχής για το National Geographic, καθώς το ιστορικό περιοδικό μετά από 135 χρόνια ζωής θα σταματήσει να κρεμιέται στα περίπτερα.
Οι περικοπές στο National Geographic – οι τελευταίες σε μια σειρά απολύσεων της ιδιοκτήτριας εταιρείας Walt Disney Co. – περιλαμβάνουν 19 συντάκτες που έχουν ενημερωθεί ότι τερματίζεται η συνεργασία μαζί τους.
Το περιοδικό θα εκδίδεται κυρίως με θέματα από freelancers, αν και το National Geographic είπε σε κάποια μέσα ενημέρωσης ότι ορισμένοι συντάκτες θα παραμείνουν στο προσωπικό.Να σημειωθεί ότι πρόκειται για το δεύτερο κύμα απολύσεων σε διάστημα εννέα μηνών και το τέταρτο από το 2015, οπότε και ξεκίνησε μια σειρά αλλαγών στο ιδιοκτησιακό καθεστώς.
Το National Geographic στα τέλη της δεκαετίας του 1980, είχε πάνω από 12 εκατομμύρια συνδρομητές στις ΗΠΑ και εκατομμύρια άλλους στο εξωτερικό. Πολλοί από τους φανατικούς αναγνώστες του, στους οποίους άνοιγε νέα παράθυρα γνώσης στο διάστημα, τα βάθη των ωκεανών και τα πλέον αθέατα σημεία του πλανήτη.
Το National Geographic παραμένει μεταξύ των πλέον διαβασμένων εντύπων στην Αμερική, ακόμη και σήμερα, σε συγκυρίες που τα περιοδικά θεωρούνται ανάγνωσμα παρωχημένο. Να σημειωθεί ότι στα τέλη του 2022, διέθετε 1,8 εκατομμύρια συνδρομητές.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης