Τελευταία Νέα
Διεθνή

Στο υπουργείο Άμυνας παραπέμπει το Κρεμλίνο για νεότερα… για Surovikin

Στο υπουργείο Άμυνας παραπέμπει το Κρεμλίνο για νεότερα… για Surovikin
Δεν ξέρουμε που είναι ο Prigozhin αναφέρει το Κρεμλίνο
Σχετικά Άρθρα
Στο υπουργείο Άμυνας παρέπεμψε για διευκρινίσεις σχετικά με την τύχη του Ρώσου στρατηγού, Sergey Surovikin το Κρεμλίνο.
Ερωτηθείς για το που βρίσκεται ο Surovikin, ο οποίος φέρεται – σύμφωνα με δημοσιεύματα – να γνώριζε για την ανταρσία του Prigozhin και να έχει συλληφθεί και να ανακρίνεται, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Dmitry Peskov παρέπεμψε στο υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.
Ερωτηθείς αν ο Surovikin εξακολουθεί να χαίρει της εμπιστοσύνης του Ρώσου προέδρου, o Peskov υποστήριξε ότι ο Putin ως αρχηγός των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων είναι σε συνεργασία με τον Ρώσο υπουργό Άμυνας, Sergey Shoigu και με τον αρχηγό του γενικού επιτελείου του ρωσικού στρατού, συνεπώς επισήμανε πως η ερώτηση αυτή αφορά το υπουργείο Άμυνας το οποίο μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει καμία δήλωση.
Σε ερώτηση για το εάν το Κρεμλίνο μπορεί να αποσαφηνίσει την κατάσταση σε σχέση με τον Surovikin, ο Peskov είπε: «Όχι δυστυχώς όχι. Σας προτείνω να επικοινωνήσετε με το υπουργείο Άμυνας, είναι δικό του προνόμιο».
Όσον αφορά την τύχη του επικεφαλής της Wagner, Yevgeny Prigozhin, o Peskov απάντησε ότι δεν έχει πληροφορίες για το που βρίσκεται ο αρχηγός της Wagner.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης